Δύσκολες ώρες περνάει η  Ολυμπιονίκης της  στο τριπλούν Πηγή Δεβετζή, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της  Espresso, η πρωταθλήτρια θρηνεί την απώλεια του 20χρονου ανιψιού της, που έδωσε τέλος στη ζωή του πριν από μία βδομάδα στην Κεφαλονιά.

Λίγη ώρα πριν από τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ekefalonia.gr, ο άτυχος Φίλιππος έδεσε ένα καλώδιο γύρω από τον λαιμό του και κρεμάστηκε από ένα δέντρο, το οποίο βρίσκεται στην αυλή του ξενοδοχείου που διατηρεί ο πατέρας του.

Η μητέρα  20χρονου  Φίλιππου και ξαδέλφη της Πηγής Δεβέτζη, λίγες ώρες μετά το μοιραίο αποχαιρέτησε  το πολυαγαπημένο της παιδί με ένα μήνυμα ποιυ ραγίζει καρδιές.

“Λατρεμένο μου παιδί… Φίλιππέ μου… Αυτό το μόνιμα φωτεινό χαμόγελό σου και η απέραντη αγνή αγάπη που πρόσφερες σε όλους μένουν ανεξίτηλα και μου δίνουν κουράγιο να συνεχίσω…”έγραψε μεταξύ άλλων η πονεμένη μανούλα.

Σύμφωνα με  τα δημοσιεύματα, η Ολυμπιονίκης και ο νεαρός Φίλιππος  είχαν κανονίσει να βρεθούν το καλοκαίρι στην Αλεξανδρούπολη για  διακοπές  μιας  και η μητέρα του Φίλιππου, έχει καταγωγή από τον Έβρο.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours