Θέλεις να γίνεις και εσύ ήρωας; Κάνε τις online αγορές σου και χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση στήριξε το έργο του φιλανθρωπικού οργανισμού «Σκοπός Ζωής» και τους στόχους του.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην φόρμα εγγραφής του YouBe Hero και να εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου τον ηρωικό ενθυμητή. Αν χρειάζεσαι επιπλέον βοήθεια παρακολούθησε τα παρακάτω βίντεο για το πώς γίνεται η διαδικασία εγραφής-δωρεάς και για το πώς μπορείς να εγκαταστήσεις τον ηρωικό ενθυμητή για τις on line αγορές σου! Στην συνέχεια κάθε φορά που θα κάνεις online αγορές από συνεργαζόμενες με το YouBe Hero επιχειρήσεις (Public, Brands Galaxy, Aliexpress, Factory outlet, Celestino,  Dominos, AB Βασιλόπουλος, ΙΑΝΟΣ, Aegean, Media Mark, Μουστάκας, Sugar Free, CosmosSport,  Fullah Sugah , Attica, ebay, Tsakiris Malas, Sephora, The Body Shop, Gallery d’Beaute κ.α.) ο ηρωικός ενθυμητής θα σου θυμίζει ότι μπορείς να προφέρεις παράλληλα χωρίς να σου κοστίσει. Επιλέγεις στις οργανώσεις που θέλεις να στηρίξεις τον «Σκοπό Ζωής» και υποστηρίζεις του στόχους του. Διέδωσέ το σε φίλους και γνωστούς προκειμένου να στηρίξεις το έργο μας μέσα από τις on line αγορές σου. Δεν σου κοστίζει τίποτα κι όμως προσφέρεις.

Στήριξε τον «Σκοπός Ζωής»

Κάνε τις online αγορές σου, επίλεξε τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Σκοπός Ζωής» και χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση στήριξε τους στόχους μας:

  1.     Την αγορά πρώτων υλών για τις δημιουργίες και κατασκευές των εθελοντών –δημιουργών μας.
  2.     Την αγορά tablet προκειμένου να δώσουμε τη δυνατότηα σε εθελοντές μας να προάγουν τη δουλειά τους ηλεκτρονικά.

Γίνε εσύ ο ήρωάς σου, στήριξε μέσα από τις αγορές σου τον «Σκοπό Ζωής».

Δεν κάνεις online αγορές;

Σε περίπτωση που δεν κάνεις ηλεκτρονικές αγορές προωθήστε το σε φίλους και γνωστούς που προτιμούν τις online αγορές για να μας στηρίξουν. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να αναζητήσεις εδώ: https://www.youbehero.com/gr/faq.

Ο «Σκοπός Ζωής» μέσα από την τέχνη και τον πολιτισμό στηρίζει τον άνθρωπο

Ο «Σκοπός Ζωής» στα 4 χρόνια ύπαρξης του στήριξε πάνω από 400 εθελοντές οι οποίοι ασχολούνται με την τέχνη, τον πολιτισμό και την δημιουργία προσφέροντας τους ψυχολογική, οικονομική και επαγγελματική υποστήριξή, μετατρέποντας την αδράνεια σε ενεργή συμμετοχή. Προσέφερε βοήθεια ταυτόχρονα σε πάνω από 50 ιδρύματα και φορείς (για το παιδί, τις κακοποιημένες γυναίκες, ευπαθείς ομάδες).

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours