Ένα αγόρι έξι ετών από το Κονγκό έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης σε ξενοδοχείο, στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο έχει μετατραπεί σε κατάλυμα αλλοδαπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγοράκι μίλησε στην μητέρα του, υποφέροντας από φρικτούς πόνους. Επισκέφθηκαν νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως είχε πέσει θύμα βιασμού.

Η μητέρα κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία. Το παιδί υπέδειξε τον άνδρα που το κακοποίηση και οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός 55χρονου, επίσης από το Κονγκό.

Η οικογένεια του εξάχρονου είχε έρθει στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2018 και αρχικά διέμενε στη Σάμο.

Θρίλερ με τον βιασμό 6χρονου αγοριού σε δομή φιλοξενίας στο κέντρο της Αθήνας. Την επίθεση κατήγγειλε στους αστυνομικούς του Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής η μητέρα του παιδιού την Παρασκευή και οι αξιωματικοί της υπηρεσίας κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να εξιχνιάσουν την υπόθεση και να περάσουν χειροπέδες στον δράστη. Πρόκειται για έναν 54χρονο Κογκολέζο ο οποίος έμενε και αυτός στη δομή του ξενοδοχείου Αχίλλειον στην Όμόνοια έχοντας κάνει αίτηση για άσυλο.
Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής. Η μητέρα του 6χρονου αγοριού το πήγε στο Παίδων Αγία Σοφία λέγοντας ότι το παιδί έχει πέσει θύμα βιασμού από έναν θηριώδη άνδρα. Αμέσως οι γιατροί του έκαναν εξετάσεις παράλληλα κλήθηκε και ιατροδικαστής ο οποίος επιβεβαίωσε όλα όσα ανατριχιαστικά είχε καταγγείλει η μητέρα και η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Η μητέρα τους είπε ότι δεν γνωρίζει τα στοιχεία του άνδρα όμως έδωσε την περιγραφή που έκανε το παιδάκι. Οι έμπειροι αξιωματικοί με οδηγό τις περιγραφές χτένισαν την περιοχή και σήμερα το απόγευμα κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours