Βρέθηκε δίπλα της μια δερμάτινη ζώνη που πιθανότατα είναι το όπλο του εγκλήματος

Με σημάδια στο λαιμό βρέθηκε νεκρή η 29χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα, μητέρα δυο παιδιών. Τα ίχνη της νεαρής γυναίκας είχαν χαθεί εδώ και μέρες. Έτσι το βράδυ της Τρίτης η θεία της αποφασίζει να πάει σπίτι της και με την βοήθεια κλειδαρά μπαίνει μέσα και έρχεται αντιμέτωπη με το αποτρόπαιο θέαμα. Τα παιδιά τις μέρες αυτές φιλοξενούνταν σε  φιλικό πρόσωπο όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που ανέλαβε τις έρευνες διαπίστωσε πως το σπίτι παρότι δεν ήταν αναστατωμένο. Ήταν όμως το δωμάτιο της 29χρονης. Η εικόνα μαρτυρούσε πως η άτυχη γυναίκα πάλεψε με τον δράστη. Στραγγαλισμός είπε ο ιατροδικαστής. Μια λεπτή δερμάτινη ζώνη που βρέθηκε κοντά της φαίνεται πως ήταν το φονικό όπλο σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε. Εντύπωση στους αστυνομικούς προκάλεσε και το γεγονός ότι ο δράστης φεύγοντας κλείδωσε την πόρτα.

Σοκαρισμένοι είναι οι γείτονες της 29χρονης που κάνουν λόγο για έντονους καυγάδες και ενδοοικογενειακή βία. «Την Παρασκευή έγινε μια πολύ μεγάλη φασαρία, έσπαγαν ποτήρια, τζάμια και σήμερα μάθαμε ότι η κοπέλα βρέθηκε νεκρή», ανέφεραν χαρακτηριστικά. Οι Αρχές αναζητούν τους ανθρώπους που είδαν για τελευταία φορά την 29χρονη.

Πηγή:news.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours