«Μυρίζαμε πτώμα, δεν αντέχαμε, η εικόνα χαράχτηκε για πάντα στη μνήμη μας»

Δεν έχουν τέλος οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το στυγερό έγκλημα της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου στα Χανιά, το οποίο έχει προκαλέσει σάλο στο πανελλήνιο.

Σήμερα το ρεπορτάζ του Open TV έφερε στη δημοσιότητα τις ανατριχιαστικές μαρτυρίες δύο Κρητικών ερασιτεχνών σπηλαιολόγων, οι οποίοι βρήκαν τη σορό της Σούζαν Ίτον και περιέγραψαν τα συναισθήματα που ένιωσαν αντικρύζοντας το πτώμα.

«Εξερευνούσαμε τα καταφύγια και πετάξαμε το φακό σε ένα δωμάτιο, όπως το λέμε. Είδαμε το πτώμα αλλά δεν το παραδεχόμασταν. Λέγαμε ότι είναι κούκλα», αναφέρουν οι μαρτυρίες. «Μέχρι να σταθεροποιηθούν οι παλμοί δεν άκουγες, δεν έβλεπες. Είχαμε θολώσει, κάναμε μισή ώρα να βγούμε έξω. Πλησίασα κοντά, νομίζοντας ότι είναι αναίσθητη. Μύριζε το πτώμα έντονα, δεν αντέχαμε πάνω από 20 δευτερόλεπτα. Η εικόνα θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μας, έχει επηρεάσει την καθημερινότητά μας», τόνισαν οι δύο ερασιτέχνες σπηλαιολόγοι.

Σήμερα ο εισαγγελέας Χανίων απηύθυνε στον 27χρονο από το Μάλεμε τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, του βιασμού και της οπλοκατοχής με τον συλληφθέντα να ζητά και να παίρνει προθεσμία από την ανακρίτρια, προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το ρεπορτάζ του Open TV:

Πηγή:news.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours