Αγγελική Νικολούλη: Η μητέρα της δίνει μάχη ζωής ύστερα από λανθασμένη διάγνωση γιατρών

Έναν εφιάλτη ζει η Αγγελική Νικολούλη, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, καθώς η μητέρα της νοσηλεύεται τα τελευταία 24ωρα σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Αιτία φέρεται ότι είναι μια λανθασμένη διάγνωση των γιατρών, με αποτέλεσμα πλέον η ασθενής να δίνει μάχη για τη ζωή της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η μητέρα της γνωστής παρουσιάστριας και δημοσιογράφου, ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα, με την αρχική διάγνωση των γιατρών στον Πύργο, όπου ζει μόνιμα η ηλικιωμένη γυναίκα, να κάνει λόγο για κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία των εντέρων. Όμως, παρά τη φαρμακευτική αγωγή, η ενόχληση της γυναίκας δεν έδειχνε να υποχωρεί και συνέχιζε να διαμαρτύρεται ότι πονά.

Ύστερα από επιμονή της δημοσιογράφου η ασθενής μεταφέρθηκε στο Ρίο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα με τη χολή. Αμέσως η γυναίκα μεταφέρθηκε στη Χειρουργική Κλινική του νοσοκομείου.

Η Αγγελική Νικολούλη δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό της μητέρας της, παραμένοντας επί ώρες δίπλα της, ενώ είναι εξαιρετικά προβληματισμένη για την λανθασμένη αρχική πρόβλεψη των γιατρών που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή στη μητέρα της.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours