ΚΟΙΝΩΝΙΑΝΕΑ

Έφυγε από τη ζωή ο Θάνος Βεζυργιάννης – Διατέλεσε 16 χρόνια δήμαρχος Νέου Ψυχικού

Εφυγε από την ζωή ο επί τέσσερεις τετραετίες Δήμαρχος Νέου Ψυχικού,Θάνος Βεζυργιάννης μια σημαντιική αυτοδιοικητική προσωπικότητα που άφησε έντονο στίγμα και σημαντικό έργο.

΄Ηταν οραματιστής, πρωτοπόρος, με μεγάλες διοικητικές ικανότητες  και από τα στελέχη που σήκωσαν την Τοπική Αυτοδιοίκηση ψηλά. Διατέλεσε και γενικός γραμματέας στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού Δημήτρης Γαλάνης  στην είδηση του θανάτου του Θάνου Βεζυργιάννη έκανε την ακόλουθη δήλωση : «Μια ξεχωριστή προσωπικότητα με έντονη παρουσία στη δημόσια ζωή του Δήμου μας έφυγε σήμερα από κοντά μας. Ο Θ. Βεζυργιάννης 16 χρόνια Δήμαρχος του Ν. Ψυχικού, ο οποίος με τις δυναμικές παρεμβάσεις σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας και αστικές αναπλάσεις έδωσε σε αυτό τη μοναδική φυσιογνωμία ενός ξεχωριστού οικιστικού ιστού. Η απουσία του μας λυπεί ιδιαίτερα! Το όραμα του και έργο του είναι παρόν και είναι μια ιδιαίτερη παρακαταθήκη για μας. Θερμά συλλυπητήρια στη οικογένεια του».

Ως Δήμαρχος Ν. Ψυχικού επί σειρά ετών ήταν πρωτοπόρος σε έργα και πρωτοβουλίες που άλλαξαν την μορφή της πόλης και την ζωή των πολιτών. Χαρακτηρίσθηκε επάξια ως ένας από τους πρυτάνεις της Αυτοδιοίκησης αφού χάραξε δρόμους και πρωτοπόρησε ώστε να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς άλλους Δημάρχους. Αφιέρωσε τη ζωή του στα Κοινά υπηρετώντας σε διάφορες τιμητικές θέσεις, αφήνοντας το στίγμα του και ως Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών.

Όμως τον φίλο Θάνο, τον οικογενειάρχη, τον επιστήμονα θα τον θυμόμαστε κυρίως για το ήθος του ,την ανθρωπιά του, τον καλό του λόγο, το ενδιαφέρον του για τον συνάνθρωπο.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Οι δημότες θα τον θυμούνται με αγάπη και εμείς οι συνάδελφοι του με θαυμασμό, εκτίμηση και την πεποίθηση ότι έφυγε γρήγορα, αφού είχε πολλά ακόμα να προσφέρει.

Καλό ταξίδι Θάνο.»

Το Δ.Σ. της Ένωσης αποφάσισε ομόφωνα να καταθέσει στεφάνι στην κηδεία του πρόωρα χαμένου επίτιμου μέλους της Θάνου Βεζυργιάννη.

Πρωτοποριακή συγκέντρωση -εκδήλωση στο Σπυροπούλειο από το ...

Comment here

shares