Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΡΤ FM παραχώρησε η Στέλλα Κονιτοπούλου, μιλώντας -μεταξύ άλλων- για την κάμψη της καριέρας της αλλά και για την περίοδο που ήρθε αντιμέτωπη με την κατάθλιψη.

 «Το 2010 με 2011 πέρασα κατάθλιψη, αλλά τη διαχειριστικά γιατί είμαι πάρα πολύ δυνατή. Έχω φοβερή ευαισθησία. Ήμουν γνωστή και συγκεκριμένα όταν είχε μια κάμψη η καριέρα μου και η δουλειά μου γιατί κύκλος είναι και γυρίζει και ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε στα πάνω μας. Εκεί την πέρασα την κατάθλιψη γιατί δεν μπορούσα να το διαχειριστώ τότε. Ο ισχυρός μου χαρακτήρας μπήκε πάνω από την ευαισθησία και το διαχειρίστηκα. Η αιτία ήταν τα επαγγελματικά! Επισκέφτηκα γιατρό. Αυτό είναι η αρχή και η λύση του προβλήματος. Να το καταλάβεις ότι έχεις κατάθλιψη.

Ότι το λέω αυτή τι στιγμή σημαίνει ότι το έχω αποδεχθεί και το έχω ξεπεράσει! Δεν είχα διάθεση για τίποτα, ήθελα να κλειστώ μέσα στο σπίτι μου, ήταν σαν να ένιωθα ότι δεν αξίζω, τέτοια πράγματα. Όλα αυτά ήταν στο μυαλό μου και φυσικά μου ερχόταν μια κούραση σε όλο μου το σώμα και δεν είχα διάθεση για τίποτα… Ένιωθα πολύ κούραση και ήθελα να κοιμάμαι πάρα πολλές ώρες. Εκεί με βοήθησε ο αθλητισμός και το τένις. Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνει ο αθλητισμός. Να μην φοβηθείς και να επισκεφτείς αμέσως έναν γιατρό.

Ο γιατρός μου πήρε συνέντευξη και κατάλαβε από αυτά που του είπα ότι πάσχω από κατάθλιψη. Επηρεαζόμουν αρκετά από τα επαγγελματικά μου και το λέω με αρκετή περηφάνεια. Και τώρα που μιλάμε έχω καταλάβει ότι η ζωή είναι πάρα πολύ λίγη. «Ρουφάω» όλη την ημέρα και έχω σταματήσει να έχω ερωτηματικά. Έχω κάνει κάποια λάθη και τα έχω βελτιώσει. Αυτό είναι να μαθαίνεις μέσα από τα λάθη σου και να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος. Δεν με επηρεάζει τίποτα πλέον, πραγματικά!» είπε η γνωστή τραγουδίστρια.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours