“Προσπαθούσα να πάρω λοιπόν τα μέτρα μου και να αποφύγω τις σφαλιάρες του, γιατί, έτσι και με πετύχαινε, θα ήμουν κουφός μήνες”.

Ο Παύλος Λιάρος είναι ο ηθοποιός που συνήθως έπαιζε τον γοητευτικό γιο του Λάμπρου Κωνσταντάρα στις ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Η διάσημη ατάκα «τράβα ρε πατέρα να πιεις μόνος σου νερό και φέρε και σε μένα ένα ποτήρι», ανήκει στον ίδιο.

Παύλος Λιάρος

Σε συνέντευξη που δίνει στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, ο Παύλος Λιάρος μιλάει για τις σφαλιάρες που… μοίραζε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην ταινία «Ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι».

Παύλος Λιάρος

«Όταν μπήκε μέσα στα πλατό και είδα πώς μοίραζε τις σφαλιάρες με κάτι χέρια σαν φτυάρια, κατάλαβα ότι δεν θα γλιτώσω εύκολα. Προσπαθούσα να πάρω λοιπόν τα μέτρα μου και να αποφύγω τις σφαλιάρες του, γιατί, έτσι και με πετύχαινε, θα ήμουν κουφός μήνες. Όταν πήγαινε να μου ρίξει μία, την απέφευγα επειδή ήξερα από πολεμικές τέχνες.

Παύλος Λιάρος

Σε κάποια φάση όμως, ενώ ο Λάμπρος βολτάρει μέσα στο σπίτι και χωρίς να λέει κάτι το σενάριο, γυρίζει στα καλά καθούμενα και μου ρίχνει μία, που ήταν όλη δική μου. «Όχι θα μου τη γλίτωνες», μου είπε. Και το αστείο είναι πως έπειτα από τόσες ταινίες στις οποίες έχω παίξει όλοι με φωνάζουν ο γιος του Κωνσταντάρα», λέει γελώντας ο Παύλος Λιάρος.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours