Αντιδράσεις προκάλεσαν τα όσα δήλωσε η ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

«Δεν έχω δει άλλο σκηνοθέτη να αγαπάει τόσο πολύ τους ηθοποιούς όσο τον Πέτρο Φιλιππίδη. Την ώρα που κάνει σκηνοθεσία. Έχει πολύ σημασία αυτό που λέω. Τα διαχωρίζω τελείως. Μιλάμε για έναν σπουδαίο σκηνοθέτη και ηθοποιό. Έχω δουλέψει πολύ με τον Πέτρο. Δεν μπορώ να πω τίποτα για αυτά που συνέβησαν. Τα διαχωρίζω αυτά. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής. Για κάποιο λόγο συνέβησαν όλα αυτά. Όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Και ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με τις δικές του. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας;», δήλωσε μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος είναι μέλος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ, αντέδρασε στις δηλώσεις αυτές και με μια ανάρτηση του στο Facebook έριξε τα βέλη του στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

«Μια σκέψη: Αντί τα κανάλια να “κόβουν” τις επαναλήψεις εκπομπών με πρωταγωνιστές κατηγορούμενους για βιασμούς – κακοποιήσεις (αδικώντας έτσι κ συναδέλφους που πραγματικά δεν είχαν ιδέα), δεν θα ήταν προτιμότερο να εξαιρούν από τις νέες παραγωγές τους πρωταγωνιστές που υποστηρίζουν δημοσίως τους κατηγορούμενους βιαστές – κακοποιητές; Πιο τίμιο μου φαίνεται», έγραψε ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Πηγή:govastileto.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours