Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Κωστής Μαλκότσης, ο οποίος χάραξε τη δική του σημαντική πορεία στον χώρο του κινηματογράφου και του θεάτρου.

Πριν από δύο περίπου χρόνια είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στο στομάχι.

Ο Κωστής Μαλκότσης χάραξε τη δική του σημαντική πορεία στον χώρο του κλασικού και νεοελληνικού κινηματογράφου, καθώς και στο χώρο του θεάτρου. Σύζυγος του η ηθοποιός και χορεύτρια, Νικόλ Κοκκίνου και πατέρας των ηθοποιών Λαέρτη και Ερμή. Τελευταία του σημαντική στιγμή στον κινηματογράφο η μικρού μήκους ταινία «Δεν θα Υποκύψουμε» του Γιώργου Κ. Μπακόλα βασισμένη στο αφήγημα του Γιάννη Μακριδάκη.

Σημαντικότερες στιγμές του η συμμετοχή στις ταινίες “Τα χρόνια της θύελλας”, “Η ώρα της οργής”, “το Κόκκινο τρένο” και “Πόθοι στον καταραμένο βάλτο”. Τελευταία σημαντική στιγμή του στον κινηματογράφο η μικρού μήκους ταινία “Δεν θα Υποκύψουμε” του Γιώργου Κ. Μπακόλα, βασισμένη στο αφήγημα του Γιάννη Μακριδάκη. Ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό και χορεύτρια Νικόλ Κοκκίνου και πατέρας των ηθοποιών Λαέρτη και Ερμή.

Την απώλεια του Κωστή Μαλκότση (όπως και του Θεόφιλου Βανδώρου) γνωστοποίησε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, με ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα του στο Facebook: “Μέσα στην νύχτα πληροφορούμαστε πως έφυγαν δύο φίλοι μας ηθοποιοί. Ο Κωστής Μαλκότσης, αγωνιστής, σεμνός ηθοποιός, πατέρας δύο σημαντικών καλλιτεχνών του Λαέρτη και του Ερμή, και ο Θεόφιλος Βανδώρος ο φίλος μας και καλός ηθοποιός, σπουδαίος συνεργάτης σε πολλές παραστάσεις… Μεγάλη θλίψη”.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours