Ιωάννα Παππά: Η πρώτη φωτογραφία της μετά τον τοκετό, μέσα από το μαιευτήριο

Η Ιωάννα Παππά έγινε μανούλα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η 42χρονη ηθοποιός, το πρωί της Παρασκευή 2 Αυγούστου, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγο της, Κωνσταντίνο Πάντο.  Ο θεράπων ιατρός τους κ. Περικλής Παπαχριστόδουλος επιβεβαίωσε ότι η μητέρα και το μωράκι χαίρουν άκρας υγείας.

Λίγες ώρες μετά τον τοκετό, η όμορφη μανούλα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία της, μέσα από το μαιευτήριο. Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο στο οποίο απεικονίζεται το χέρι της, στο οποίο φοράει το καρτελάκι με το όνομά της, την ημερομηνία του τοκετού και το επίθετο του θεράποντα γιατρού της.

Θέλοντας να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους που την φρόντισαν, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που το συνόδευε: «Μια πολύ όμορφη μέρα στο μαιευτήριο. Ευχαριστώ πολύ όλους, γιατρούς και νοσοκόμους και φυσικά τον γιατρό μου Περικλή Παπαχριστόδουλο!!!!».

«Όταν μαθεύτηκε, ήμουν μόνο τριών μηνών και δύσκολα το παραδέχεσαι τότε.Υπάρχουν κίνδυνοι μέχρι και τη μέρα της γέννας και αν συμβεί κάτι νιώθεις άσχημα μετά που έχεις εκθέσει μια κατάσταση.Την προφύλαξα, λοιπόν, για ψυχολογικούς καθαρά λόγους.Από μόνη της η εγκυμοσύνη είναι μια αγχωτική περίοδος», είχε πει η Ιωάννα Παππά σε συνέντευξή της.

Πάντως, η ίδια στον λογαριασμό της ανάρτησε ένα στοιχείο μέσα από το μαιευτήριο αργά το μεσημέρι:

https://www.instagram.com/p/B0qYxi8FgX5/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

 

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours