Για την δικαστική διαμάχη με την Μπέσσυ Γιαννοπούλου μίλησε η Πέμη Ζούνη.

Η ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «8 Λέξεις», αναφέρθηκε στην πολυπλοκότητα της υπόθεσης, ωστόσο, στάθηκε περισσότερο σε όσους βρέθηκαν δίπλα της. Οπως δήλωσε, άνθρωποι που δεν ήταν πολύ κοντά της, την υπερασπίζονταν και άλλοι την πρόδωσαν.

«Οι λεπτομέρειες και η περιπέτεια αυτή είναι τρομακτικά πολύπλοκη, οπότε μόνο ένας εισαγγελέας μπορεί να το μελετήσει και περιμένουμε», είπε η Πέμη Ζούνη, η οποία είχε κατηγορηθεί από την κα Γιαννοπούλου ότι την «κόβει» από εκπομπές.

«Είχε μεγάλο κόστος για μένα. Πληγώθηκε πάρα πολύ η αξιοπιστία μου, η αξιοπρέπειά μου… Κι αυτό για να το σηκώσεις θέλει λίγο δύναμη και με βοήθησαν άνθρωποι που ήταν κοντά μου, άνθρωποι που δεν το περίμενα -μεγάλη έκπληξη- και προδόθηκα από ανθρώπους που δεν το περίμενα. Ακούω ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος με υπερασπιζόταν πίσω από την πλάτη μου. Έξαλλος! Εννοώ, ήμασταν φίλοι αλλά δεν κάνουμε παρέα κολλητή. Μετά, με παίρνει η Γιώτα Νέγκα που δεν κάνουμε παρέα, απλώς αγαπιόμαστε και μου λέει “Έλα να μιλήσουμε όποτε θες για άσχετα. Όχι γι’ αυτό. Εδώ είμαι”…», αποκάλυψε μεταξύ άλλων στον Γιώργο Λιάγκα.

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours