Επιστρέφει με σκετς αλά Μητσικώστα: Σε ποιο κανάλι έκλεισε ο Μάρκος Σεφερλής

Η επιστροφή του έχει ήδη «κλειδώσει».

Έτοιμος για μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή δηλώνει ο Μάρκος Σεφερλής.

Αυτή τη φορά -προς ικανοποίηση του φανατικού κοινού του- όχι μέσω κάποιος πρωινής εκπομπής «τυποποιημένης» θεματολογίας, μα με κάτι εντελώς δικό του, όμοιο με εκείνα που έκαναν δεκαετίες πριν το κοινό να τον αγαπήσει.

Οι σατιρικές εκπομπές του προβλήθηκαν δεκάδες φορές σε επανάληψη, με τον ίδιο να γνωρίζει καλά πως αυτό ακριβώς είναι το «κλειδί» στην τηλεθέαση. Και αυτό ετοιμάζεται να χαρίσει στο τηλεοπτικό κοινό.

Όπως αποκάλυψε, ετοιμάζει με ολοκαίνουργια εκπομπή βασισμένη στα σατιρικά σκετσάκια, με το μυαλό όλων μας να πηγαίνει στο concept που μας παρουσίασαν την περασμένη τηλεοπτική σεζόν ο Γιώργος Μητσικώστας με την ομάδα του στην ΕΡΤ. 

Όσο για το κανάλι που θα φιλοξενήσει τον Μάρκο; Μπορεί ο ίδιος να μην αποκάλυψε το όνομα, μας έδωσε όμως μασημένη τροφή.

«Θα κάνω εκπομπή μετά τα Χριστούγεννα σε ένα μεγάλο κανάλι. Σε ένα κανάλι που φιλοξενεί παραστάσεις μου κάθε Παρασκευή, δεν θέλω να πω όνομα! Θα κάνω μια εκπομπή με σκετσάκια, αυτό που ξέρει ο κόσμος από εμένα. Λογικά θα είναι κάθε Παρασκευή», είπε χαρακτηριστικά φωτογραφίζοντας -ποιο άλλο;- το κανάλι του Αμαρουσίου!

Πηγή:dailymedia.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours