Εξαλλος ο Σπύρος Μπιμπίλας: “Είναι ντροπή των καναλιών – Αν μου συμβεί κάτι…” (vid)

Έξω φρενών είναι ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος αναφέρει ότι έξω από το σπίτι του έχουν κατασκηνώσει κάμερες από κανάλια και περιμένουν κάθε μέρα για δηλώσεις του.

Μιλώντας στην εκπομπή “Happy Day” του Alpha με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, κατακεραύνωσε τους τηλεοπτικούς σταθμούς για το γεγονός ότι εκβιάζουν ειδήσεις σχετικά με τις καταγγελίες που γίνονται τις τελευταίες μέρες και τόνισε πως “το πράγμα έχει ξεφύγει”.

“Ζω κάτι απαράδεκτο. Κάμερες υπάρχουν έξω από το σπίτι μου από το βράδυ ως το πρωί, αυτό είναι ντροπή των καναλιών, όλων. Δεν ξέρω ποιοι στέλνουν τις κάμερες, αλλά το γεγονός ότι χωρίς την άδειά μου είναι κάμερες το πρωί και το βράδυ. Ζητάω να σεβαστούν τον ιδιωτικό μου χώρο, δεν είναι δυνατόν αυτό το πράγμα.

Αυτό το πράγμα έχει ξεφύγει από εσάς. Η ανθρωποφαγία, όταν λέω από εσάς δεν εννοώ από σένα, έχει όρια. Δεν είναι δυνατόν να δίνουμε πληροφορίες ανά μέρα επειδή τα κανάλια θέλουν να έχουν τροφή”, είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις καταγγελίες και διευκρίνισε ότι ούτε ο ίδιος ούτε ο ΣΕΗ νομιμοποιείται να δίνει εξηγήσεις για έγγραφα και εξελίξεις: “Εγώ σας είπα ότι πήρα φάκελο; Δεν είπα καν αυτό. Δεν νομιμοποιούμαι να δίνω εξηγήσεις για έγγραφα που έρχονται στο σωματείο. Σας παρακαλώ πολύ να σεβαστείτε αυτό που λέω. Δεν θα επιβεβαιώσω καμία πληροφορία που διαχέεται από αλλού.

Έχω πολύ μεγάλο εκνευρισμό. Σας παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτική μου ζωή. Εάν μου συμβεί κάτι από τα νεύρα που μου έχουν οδηγήσει όλοι, θα αισθανθείτε πολύ άσχημα, τα νεύρα μου δεν είναι καθόλου καλά. Σας παρακαλώ πολύ, το λέω σε όλους, δεν το λέω σε εσένα Σταματίνα μου γιατί σε ακούν κι άλλοι τώρα”.

https://youtu.be/NeQICCNKsqA

Μάλιστα, ο Σπύρος Μπιμπίλας έκανε και μια ανάρτηση στο Facebook, από τον οδοντίατρο τον οποίο επισκέφτηκε, θέλοντας να δείξει ότι δεν είναι δυνατόν να τον κυνηγάνε παντού οι κάμερες.

“Για όσους δεν πιστεύουν ότι και εμείς είμαστε άνθρωποι και έχουμε δικαίωμα να πάμε στον οδοντίατρο, σήμερα θα είμαι στον οδοντίατρο όλο το πρωί στην σπουδαία επιστημονα οδοντίατρο Αναστασία Κουντούρη που προσέχει πολλούς ηθοποιούς για μία απονεύρωση δοντιού.

Παρακαλώ όλο το δημοσιογραφικό κόσμο να σεβαστεί αυτό να μη με κυνηγάει με κάμερες για δηλώσεις που δεν πρόκειται να κάνω, να σεβαστεί τον ιδιωτικό μου χώρο,και ταυτόχρονα να απευθυνθώ προς όλους ότι όποια έγγραφα έρχονται στο σωματείο Ελλήνων ηθοποιών δεν νομιμοποιούμεθα να τα δημοσιοποιούμε και να δίνουμε εξηγήσεις.

Πρέπει να προστατεύσουμε τα μέλη μας ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα . Θα ακολουθηθουν οι οι νόμιμες και προβλεπόμενες διαδικασίες εκ του καταστατικού του Σωματείου ελλήνων ηθοποιών. Παρακαλώ όλους να δείξουν σύνεση και υπομονή και να μην έχουν ανθρωποφάγικες τάσεις”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Για όσους δεν πιστεύουν ότι και εμείς είμαστε άνθρωποι και έχουμε δικαίωμα να πάμε στον οδοντίατρο, σήμερα θα είμαι…

ΣΕΗ: “Δεν νομιμοποιούμαστε να δημοσιεύουμε στοιχεία”

Στο ίδιο μήκος κύματος και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ). Με ανακοίνωσή του δηλώνει ότι από την πλευρά του δεν νομιμοποιείται να θέσει σε γνώση οποιουδήποτε τρίτου, οποιοδήποτε στοιχείο αφορά σε θέματα που σχετίζονται με καταγγελίες ηθοποιών.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΕΗ:

“Σεβόμενοι εξίσου, τόσο τα μέλη που επιλέγουν να μιλήσουν ανοιχτά και δημόσια, όσο όμως και τα μέλη που απευθύνονται αποκλειστικά στο Σωματείο και θέλοντας να υπερασπιστούμε τις καταστατικές διαδικασίες του σωματείου μας, από τις οποίες δεσμευόμαστε και οι οποίες απαιτούν εμπιστευτικότητα, εχεμύθεια και σε κάθε περίπτωση αυστηρή τυπικότητα στην τήρηση τους, το Διοικητικό Συμβούλιο και το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΣΕΗ δηλώνουν ότι από την πλευρά μας δεν νομιμοποιούμαστε να θέσουμε σε γνώση οποιουδήποτε τρίτου, οποιοδήποτε στοιχείο αφορά σε θέματα που σχετίζονται με καταγγελίες ηθοποιών.

Οποιαδήποτε σχετική ενημέρωση από το σωματείο μας θα λαμβάνει χώρα με έγγραφες δηλώσεις, όταν οι καταστατικές διαδικασίες ολοκληρώνονται και λαμβάνονται οι σχετικές αποφάσεις”.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours