Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτό το διάστημα ο Γιώργος Χωραφάς για τις ανάγκες της παράστασης “Ρωμαίος και Ιουλιέτα”. Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και στον Κώστα Τσουρό και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

Ο Γιώργος Χωραφάς εξομολογήθηκε στον δημοσιογράφο πως δοκίμασε τα πάντα, μέχρι και ναρκωτικές ουσίες. Χαρακτηριστικά, ανέφερε: “Ο Μάης του ’68 ήταν καθοριστικός στη ζωή μου. Ήμουν 15 χρονών και μέχρι τότε είχαμε πολλή καταπίεση στο σχολείο και γενικά. Ξαφνικά ο Μάης του ’68 ήρθε σαν μια βόμβα. Πριν δεν με αφήνανε να βγω αργά το βράδυ. Μετά το Μάη του ’68 έφυγα και πήγα στην Αγγλία χωρίς να ζητήσω τίποτα. Άφησα ένα γράμμα και είπα μην ανησυχείτε κι έφυγα στην Αγγλία για να βρω μια κοπέλα που είχα γνωρίσει.

Ήταν όλα πιο απελευθερωμένα τότε. Ότι μπορείς να φανταστείς. Δοκίμασα τα πάντα, καταστάσεις, κοινόβια, διάφορες ναρκωτικές ουσίες. Πάντα όμως κάτι με κράταγε γιατί αυτό που είναι πιο σημαντικό σε μένα είναι η ανεξαρτησία. Φοβήθηκα, υπήρχαν εμπειρίες πολύ ανησυχητικές. Πέρασα πολύ καιρό μεθυσμένος χωρίς να ξεμεθάω ποτέ, μέχρι που πια το σώμα είπε δεν μπορώ”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours