Ο γνωστός ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την οικογένειά του, για τη σχέση με τις κόρες του, αλλά και για την περίοδο της καραντίνας. Διαβάστε τι αποκάλυψε…

Ο γάμος για τον Νίκο Βερλέκη σημαίνει αιώνια δέσμευση.

– Πώς είσαι αυτόν τον καιρό;

«Είμαι καλά μετά την καραντίνα, την περάσαμε στο σπίτι, μέσα, όπως όλοι, βγαίνοντας κάποιο περίπατο, όχι στον κεντρικό δρόμο της Καισαριανής που μένω, στα πίσω δρομάκια που δεν κυκλοφορούσε κόσμος. Το να μένεις στο σπίτι 40 μέρες δεν είναι τίποτα, εδώ άλλοι κάθονται φυλακή. Με όλη αυτή την ιστορία αναστατώθηκαν τα πάντα, οι δουλειές όλων πήγαν πίσω, η ανεργία μεγάλωσε, ενώ δε γνωρίζουμε το τι θα ακολουθήσει. Η οικονομική καταστροφή που μπορεί να φέρει ο κορονοϊός γιατί μέχρι τώρα δεν καταστραφήκαμε τελείως, μπορεί να γίνει και χειρότερα αν ξαναγυρίσει».

– Ο εγκλεισμός έφερε κι ενδοοικογενειακή βία σε κάποιες περιπτώσεις, καθώς δυσκολεύτηκαν πολλοί άνθρωποι.

«Εμείς είμαστε κατασταλαγμένοι άνθρωποι, τι έξαρση οικογενειακής βίας και “πράσσειν άλογα”; Ειπώθηκε αυτό, αλλά δεν ξέρω πόσο μπορεί να ισχύει και για ποιους. Δεν είχα τέτοια προβλήματα, ούτε με τη γυναίκα, ούτε με τις κόρες μου, ίσα-ίσα ήρθαμε πιο κοντά με τα παιδιά, μιλήσαμε…».

– Μένετε όλοι μαζί;

«Όλοι μαζί μένουμε, τα παιδιά μου είναι μεγάλουτσικα, αλλά είναι μια εποχή που δε μπορούν να νοικιάζουν σπίτια και να μένουν αλλού. Να έχουμε τρία νοικοκυριά; Υπάρχει ένα νοικοκυριό, η καθεμιά έχει το δωμάτιο της. Πού να πάνε; Δεν έχουν αποκατασταθεί οικονομικά ακόμα, για να μπορούν να φύγουν. Δε συμφέρει να υπάρχουν τρία σπίτια σε τέτοιες εποχές που υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες και να φύγουν τα παιδιά από το σπίτι. Οι δουλειές που έχουν δεν τους αποφέρουν χρήματα ώστε να κάνουν το δικό τους νοικοκυριό».

– Διατηρείς την οικογένειά σου στο πρώτο κεφάλαιο ζωής, με αμείωτη αγάπη. Είσαι παραδειγματικός οικογενειάρχης παρόλο που ανήκεις στην κατηγορία των γοητευτικών ανδρών με πάρα πολλές κατακτήσεις στις καρδιές των γυναικών.

«Ακριβώς έτσι είναι. Είμαι από ένα χωριό, της Ηπείρου κι όποιο πρόβλημα αν υπάρχει, ακόμα κι αν τσακωθούμε με τη σύζυγο μου, έχουμε συμφωνήσει στο τέλος της ημέρας να το ξεχνάμε και να κοιμόμαστε αγκαλιά. Αυτή είναι μια συμφωνία που έχει γίνει όταν ακόμα ήμασταν σε σχέση, πριν παντρευτούμε, κι από τότε έχει κρατηθεί, δεν, το έχουμε ξανασυζητήσει, δε χρειάστηκε, γι’ αυτό και η σχέση διατηρήθηκε τόσα χρόνια που είμαι με το ίδιο άνθρωπο. Δεν έχω χωρίσει, δεν έχω ξαναπαντρευτεί άλλη…τα γνωστά που γίνονται στη δουλειά μας, κι όχι μόνο, παντού».

– Ο γάμος για σένα σημαίνει αιώνια δέσμευση;

«Είμαι από ένα χωριό, από την Ήπειρο, όπου από τη στιγμή που αποφασίζεις να παντρευτείς, παραμένεις παντρεμένος, γιατί η γυναίκα σου είναι η μάνα των παιδιών σου. Τη γυναίκα είναι εύκολο να τη χωρίσεις, τη μάνα των παιδιών σού δεν την χωρίζεις ποτέ».

– Δεν είναι κάτι που κάνεις γιατί πρέπει ή από συμβιβασμό, έτσι δεν είναι;

«Όχι από συμβιβασμό. ..Πώς μπορείς να χωρίσεις τη μάνα από τα παιδιά; Γιατί βρήκες κάποια να κάνεις μια σχέση; Τι θα πεις στις κόρες σου, στη γυναίκα ή στον εαυτό σου, αφού εσύ επέλεξες τη γυναίκα αυτή;

– Η γυναίκα σου, έχει ενεργοποιήσει αυτή τη στάση ζωής σου;

«Ναι, ασφαλώς, είναι καταπληκτική γυναίκα, είναι σπουδαία μάνα, μ’ έχει στηρίξει. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο έχω μοιραστεί τη ζωή μου», είπε στο Λοιπόν.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours