Βαλέρια Κουρούπη: Δικαιώθηκα πολύ με τον Αντώνη Κανάκη (vid)

Η ηθοποιός μίλησε για το σίριαλ του Αλέξανδρου Ρήγα που δεν βγήκε ποτέ στον «αέρα»

Λίγο πριν βγει στον «αέρα», η σειρά «Room Service πλιζ» του ΣΚΑΪ ακυρώθηκε και αρκετοί ηθοποιοί έμειναν εκτός τηλεόρασης.

Μια από τις ηθοποιούς η οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα, ήταν η Βαλέρια Κουρούπη.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» του Ant1 και αναφέρθηκε στο πώς ένιωσε με την ματαίωση του σίριαλ αλλά και στον Αντώνη Κανάκη.

«Τον Ιούνιο θα κλείσω 25 χρόνια σαν ηθοποιός» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν αντέχεται αυτή η ανασφάλεια που, λέω, δουλεύω τόσα χρόνια και δεν μπορώ να κοιμηθώ ήσυχη ότι έχω λύσει το βιοποριστικό μου».

Αναφερόμενη στη ματαίωση του σίριαλ, τόνισε: «Αυτό που συνέβη φέτος ήταν πολύ ακραίο. Το ρίσκο που παίρνεις όταν κάνεις μια σειρά είναι να μην πάει πολύ καλά και να συζητάς εάν υπάρχει περίπτωση να κοπεί. Το να μη βγει καθόλου η σειρά ήταν κάτι που δεν μου έχει ξανασυμβεί» και πρόσθεσε: «Το θέμα ήταν να βγει η δουλειά, γιατί ήταν πάρα πολύ ωραία και να είχαμε εγώ και οι άλλοι 40 άνθρωποι δουλειά».

Η Βαλέρια Κουρούπη αναφέρθηκε όμως και στον Αντώνη Κανάκη και την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε εκείνον και τον ΣΚΑΪ.

«Δικαιώθηκα πολύ με τον Κανάκη. Είπε ο Αντώνης ότι “είναι πρωτόγνωρα πράγματα αυτά που μας συνέβησαν” και λέω “ναι ρε Αντώνη, πες τα!” γιατί αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να το περιγράψεις» είπε η ηθοποιός.

https://youtu.be/bfdRYWcGaVI

Πηγή:newsbeast.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours