Γιώργος Χρανιώτης: Η ιδιαίτερη πρόταση γάμου στην σύζυγό του και αδελφική φιλία με τον Ντάνο (video)

Ο Γιώργος Χρανιώτης είναι ένα από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, που μετρούν πολλές επιτυχίες τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο. Ο γνωστός ηθοποιός πριν λίγα χρόνια παντρεύτηκε την όμορφη χορεύτρια, Γεωργία Αβασκαντήρα, ανοίγοντας έτσι το ομορφότερο κεφάλαιο στη ζωή του.

Το πρωί του Σαββάτου, ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογελα» και στην Άννα Πρέλεβιτς, για την απόφασή του να παντρευτεί, για το πως έκανε πρόταση γάμου στην σύζυγό του, αλλά και για τον κολλητό του, Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Μερικές φορές μπορείς να είσαι περισσότερο ελεύθερος αν είσαι παντρεμένος παρά αν δεν είσαι. Σου δίνει μια άλλη ποιότητα ελευθερίας όλο αυτό το πράγμα», δήλωσε σχετικά με την απόφασή του να παντρευτεί. Όσον αφορά τον Γιώργο Αγγελόπουλο ο ίδιος ανέφερε: «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι αδερφικός μου φίλος. Δεν του έχω δώσει συμβουλές για την τηλεόραση.

Το μόνο που του έχω πει είναι να τα πούμε αν αποφασίσει να κάνει θέατρο, γιατί εκεί είναι διαφορετικά τα πράγματα. Δεν νομίζω ότι ο Γιώργος θέλει να κάνει θέατρο, προς τιμή του, αλλά σίγουρα αυτό που είχα πει και το λέω πάντα, είναι ότι ο Γιώργος μπορεί να κάνει τηλεόραση και μπορεί να κάνει και κινηματογράφο».

Τέλος αποκάλυψε τον τρόπο που έκανε πρόταση γάμου στην Γεωργία Αβασκαντήρα: «Ήμουν με το sup, ήμασταν κάπου στην Χαλκιδική και της είπα να την βάλω μπροστά να την πάω μία βόλτα, της είχα πάρει και μία μπύρα, γιατί ήθελα να χαλαρώσει και κάποια στιγμή επειδή ήθελα να μπω στη θάλασσα για να κάνω τσίτσα μου, της έκανα και πρόταση γάμου».

Δες το βίντεο:

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours