Ο Γιάννης Καπετάνιος μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Νot» αποκάλυψε την πιο δύσκολη στιγμή που έχει βιώσει.

Αρχικά ο ηθοποιός είπε στην δημοσιογράφο, Έλενα Πολυκάρπου: «Από το 1993 κάνω διακοπές στο Δελφινάριο. Μόνο το καλοκαίρι του 1994 κάθισα και από εκεί και πέρα είμαι σερί, χειμώνα – καλοκαίρι. Θα νομίζουν όλοι ότι έχω λεφτά με ουρά. Εμείς είμαστε μεροδούλι μεροφάι, έξι μήνες δουλεύουμε, αν δουλέψουμε, και τους άλλους έξι μήνες τρώμε από τα έτοιμα αν έχουν περισσέψει.»!

Και πρόσθεσε: «Με τον Μάρκο είμαστε μαζί τόσα χρόνια γιατί εκτός από φιλία μας συνδέει και μια σκηνική αλληλεγγύη. Και ο Μάρκος και η Έλενα χρόνια θέλουν να με παντρέψουν, έχω δώσει και υποσχέσεις από σκηνή, αλλά χωρίς δεκάρα πώς θα παντρευτούμε Μανωλιό μου; Εκτός κι αν μου κάνουν δώρο το γάμο.»

Και αποκάλυψε: «Η πιο δύσκολη στιγμή που έχω περάσει με τον Μάρκο ήταν όταν είχε φύγει μια κοπέλα που ήμασταν πέντε χρόνια μαζί… Εκείνη τη χρονιά, στην παράσταση, κάθε βράδυ όταν τελείωνε η παράσταση πήγαινα και τον φιλούσα. Κάθε βράδυ όμως. Στο τέλος, όταν τελείωνε η σεζόν, μου λέει “κάθε βράδυ έρχεσαι και με φιλάς” του λέω ήσουν η ψυχοθεραπεία μου. Ονειρεύομαι να κάνω οικογένεια».

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours