Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας 50χρονος ημεδαπός ασέλγησε σε ένα ΑμεΑ 13χρονο κορίτσι μέσα στο ίδιο το σπίτι της μικρής. Ο δράστης έγινε αντιληπτός τον πατέρα του παιδιού και συνελήφθη από την Αστυνομία.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Ιανουαρίου. Ο δράστης, που σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της οικογένειας και προφανώς είχε βάλει από καιρό στο μάτι την 13χρονη, επισκέφθηκε το διαμέρισμα μαζί με τη σύζυγό του.

Κάποια στιγμή και ενώ τα δύο ζευγάρια συνομιλούσαν ο σάτυρος βρήκε την ευκαιρία, ξεγλίστρησε και πήγε στο δωμάτιο της 13χρονης.

Εκεί, πλησίασε το κορίτσι και την ανάγκασε να προβεί σε ασελγείς πράξεις. Το παιδί αντέδρασε με αποτέλεσμα να μπει ο πατέρας του και να πιάσει επ’ αυτοφώρω τον άνδρα.

Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και ο φάκελος της υπόθεσης πέρασε στους αξιωματικούς του Τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Ο 50χρονος οδηγήθηκε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στον εισαγγελέα όπου και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Πηγή:tribune.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours