Φρίκη για 2 γυναίκες και 2 παιδιά στη Θεσσαλονίκη με φερόμενους ως δράστες δύο άνδρες ηλικίας 42 και 70 ετών. Ο 70χρονος που είναι πατέρας 29χρονης σήμερα γυναίκας, κακοποιούσε την κόρη του και την ετεροθαλή – 39χρονη σήμερα- αδελφή της όσο αυτές ήταν ανήλικες, με χρήση σωματικής  βίας και προβαίνοντας σε ασελγείς πράξεις.

Φρίκη για 2 γυναίκες και 2 παιδιά στη Θεσσαλονίκη με φερόμενους ως δράστες δύο άνδρες ηλικίας 42 και 70 ετών. Ο 70χρονος που είναι πατέρας 29χρονης σήμερα γυναίκας, κακοποιούσε την κόρη του και την ετεροθαλή -39χρονη σήμερα- αδελφή της όσο αυτές ήταν ανήλικες, με χρήση σωματικής  βίας και προβαίνοντας σε ασελγείς πράξεις.

Αλλά και ο έτερος φερόμενος ως δράστης ο 42χρονος, που είναι, σύζυγος της 29χρονης γυναίκας, ασκούσε συχνά, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, σωματική και σεξουαλική βία σε βάρος της, εξαναγκάζοντάς την να εκδίδεται προκειμένου να τού αποδίδει χρηματικά ποσά, ενώ ασκούσε σωματική βία και στα δύο ανήλικα παιδιά τους, για να καταναλώνουν αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών. Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν οι δύο άνδρες, ηλικίας 42 και 70 ετών, ελληνικής καταγωγής, μέλη του συγγενικού περιβάλλοντος των παθόντων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, εμπορία ανθρώπων, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών – μεταχείριση ανηλίκου.

Πηγή: ΕΡΤ3

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours