Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της επίθεσης του ροτβάιλερ στο βρέφος

Τι φέρεται να είπε η μητέρα στην κατάθεση της στους Αστυνομικούς

Ένα κοριτσάκι έχασε τη ζωή του το πρωί της Πέμπτης έπειτα από επίθεση σκύλου στα Γλυκά Νερά. Οι λεπτομέρειες οι οποίες έρχονται στο «φως» αποκαλύπτουν το μέγεθος της τραγωδίας.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε η μητέρα του βρέφους στην κατάθεση της στους Αστυνομικούς, βρισκόταν μέσα στο σπίτι μαζί με το μωρό την ώρα που έγινε η επίθεση από το ροτβάιλερ. Ο άντρας της έλειπε, ενώ τον σκύλο τον είχαν συνέχεια στο μπαλκόνι.

Το ροτβάιλερ, για άγνωστο λόγο, έσκισε τη σήτα στη μπαλκονόπορτα και επιτέθηκε στο βρέφος, αιφνιδιάζοντας τη γυναίκα η οποία δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε η μητέρα, κατάφερε και έβγαλε το βρέφος από το στόμα του σκύλου και τρεξε απευθείας στο νοσοκομείο αλλά όπως φαίνεται ήταν αργά.

Το μωρό διακομίστηκε από την 35χρονη γυναίκα στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, λίγο πριν από τις 10:00, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Η μητέρα βρίσκεται κατάσταση σοκ, ενώ τής παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς ψυχολόγους της ΕΛΑΣ.

Σημειώνεται, ότι η οικογένεια έχει άλλα τρία παιδιά, ενώ, σύμφωνα με καταθέσεις γειτόνων στην αστυνομία, το ροτβάιλερ ήταν συνήθως στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Σχετικά Tags

About Post Author

+ There are no comments

Add yours