Συγκλονίζει στο «Μαζί σου» η μητέρα της 14χρονης που βρέθηκε νεκρή μετά από πάρτι στη Σαντορίνη (video)

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Σαντορίνη από τον θάνατο ενός κοριτσιού, μόλις 14 ετών. Το άτυχο κορίτσι είχε ξεκινήσει από το σπίτι του προκειμένου να παρευρεθεί σε ένα πάρτι στο Εμπορειό. Αφού έφτασε, λοιπόν, στον χώρο όπου επρόκειτο να διασκεδάσει, ξαφνικά αποχώρησε και τα άτομα που την συνόδευσαν ειδοποίησαν το νοσοκομείο καθώς έχασε τις αισθήσεις της. Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν το θάνατό της.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ μίλησε ζωντανά η μητέρα της 14χρονης και, με δάκρυα στα μάτια, αποκάλυψε στην Τατιάνα Στεφανίδου τι ακριβώς συνέβη. «Πήγε στο πάρτι στις 6 το απόγευμα με μια φίλη της από το σχολείο. Την πήρα στις 10:15 το βράδυ τηλέφωνο, αλλά δεν μου απάντησε. Την τέταρτη φορά που την πήρα το σήκωσε η φίλη της και μου είπε πώς η κόρη μου ήταν στην τουαλέτα. Μετά την ξαναπήρα και μου είπε η φίλη της ότι έγινε κάτι σοβαρό και ήταν η κόρη μου ήταν λιπόθυμη για δυόμισι ώρες… Μου είπαν ότι τα παιδιά ήταν μόνα τους, είχαν φύγει οι γονείς… Εμένα με πήρα γύρω στις 11:00 το βράδυ και μου είπαν ότι την πήραν με ασθενοφόρο και να πάω στην πλατεία να το δω το παιδί… Μου είπαν ότι απαγορεύεται να πάω στο σπίτι γιατί ήταν άνω κάτω το σπίτι… Είχε διαπιστωθεί ήδη ο θάνατος της κόρης μου. Το είχαν πάει νεκρό το παιδί μου…», είπε μεταξύ άλλων, με δάκρυα στα μάτια.

Ανείπωτη τραγωδία στην Σαντορίνη: Νεκρή 14χρονη μετά από πάρτι!

Ανείπωτη τραγωδία στην Σαντορίνη: Νεκρή 14χρονη μετά από πάρτι!

Σαντορίνη: Πληροφορίες λένε ότι το κορίτσι έφυγε από παιδικό-εφηβικό πάρτι και στη συνέχεια οι συνοδοί της, ειδοποίησαν το νοσοκομείο, επειδή έχασε τις αισθήσεις της.

Η 14χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Έγινε ιατροδικαστική εξέταση ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση…

Ανείπωτη τραγωδία στην Σαντορίνη: Νεκρή 14χρονη μετά από πάρτι!

Πηγή: santonews

About Post Author

+ There are no comments

Add yours