ΣΤΑΣΥ: Πώς έγινε το δυστύχημα με τον νεαρό γκραφιτά στον σταθμό «Αττική»- Η επίσημη ανακοίνωση

Στις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ένας νεαρός άνδρας, τα ξημερώματα του Σαββάτου στον σταθμό του ΗΣΑΠ «Αττική» αναφέρεται με ανακοίνωσή της η ΣΤΑΣΥ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη ζωή του έχασε ένας 20χρονος άνδρας. Στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου, μία ομάδα νεαρών μπήκε στον χώρο ελιγμών- εναπόθεσης των συρμών, στον σταθμό «Αττική», προκειμένου να κάνουν γκράφιτι, αναφέρει η ΣΤΑΣΥ στην ανακοίνωση για το τραγικό περιστατικό.

Ενώ διέσχιζαν τον χώρο, ένας από τους νεαρούς σκόνταψε και έπεσε στη ρευματοφόρο γραμμή. Αμέσως δόθηκε εντολή διακοπής ρεύματος και κλήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία, αναφέρει η ΣΤΑΣΥ. Το ασθενοφόρο παρέλαβε τον νεαρό στις 04:20, αλλά κατά τη διακομιδή του στο Ιπποκράτειο εξέπνευσε και στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ΣΤΑΣΥ συνέστησε επιτροπή, που σε συνεργασία με τις εισαγγελικές αρχές και την αστυνομία, θα διερευνήσει τις συνθήκες του περιστατικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ:  

«Στις 4 το πρωί του Σαββάτου 18/07/2020, ομάδα νεαρών ατόμων εισήλθε στο χώρο ελιγμών – εναπόθεσης συρμών της Γραμμής 1 στην Αττική, προκειμένου να κάνει γκράφιτι σε συρμούς. Στην προσπάθειά τους να διασχίσουν το χώρο ελιγμών, ένας εξ αυτών σκόνταψε και έπεσε στη ρευματοφόρο γραμμή.

Άμεσα δόθηκε εντολή διακοπής ρεύματος, έγινε κλήση του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας. Στις 4:20 το νεαρό άτομο παρέλαβε το ΕΚΑΒ, προκειμένου να το μεταφέρει στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Κατά τη διάρκεια της διακομιδής του, ο νεαρός εξέπνευσε και ο θάνατός του διαπιστώθηκε στο Νοσοκομείο.

Η ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. συνέστησε ήδη Επιτροπή, η οποία σε συνεργασία με τις Εισαγγελικές Αρχές και την Αστυνομία θα διερευνήσει τις συνθήκες του περιστατικού».

About Post Author

+ There are no comments

Add yours