Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης της κόρης τους, Μαλένας!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη βάφτισαν την κόρη τους. Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα του Πάσχα, στην ιδιαίτερη πατρίδα του παρουσιαστή, τον Βόλο, σε κλειστό κύκλο. Το «παρών» έδωσαν μόνο οι γονείς του ζευγαριού και λίγοι συγγενείς. Η νεοφώτιστη κόρη του νικητή του Nomads και της Ολυμπιονίκη ρυθμικής γυμναστικής, η οποία είναι 2,5 ετών, πήρε τα ονόματα των δύο γιαγιάδων της: Μαρία και Ελένη, αλλά θα την φωνάζουν Μαλένα.

Η μικρή έκανε βουτιά στην κολυμπήθρα  του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου στο κέντρο του Βόλου, εκεί όπου το 2014 βαφτίστηκε και ο αδερφός της, ο 5,5 ετών Μανώλης. Νονοί της ήταν ο Πάρης Καζάνη και Παρί Αρβανίτη, ενώ το cocnept της βάφτισης ήταν τα λουλούδια. Όλη η οικογένεια ήταν ντυμένη στα μπλε και έλαμπε από ευτυχία.

Η είδηση έγινε γνωστή από το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί σήμερα, ενώ πριν λίγη ώρα ο επιχειρηματίας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες από την βάφτιση της μικρής του πριγκίπισσας. «ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ…..!! Βαφτίσαμε και τη Μαλένα!!! Με όση χαρά έχω για την οικογένεια μου, σας εύχομαι υγεία και ευτυχία στη ζωή σας», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε.

Δες τις φωτογραφίες:

Τα likes και τα σχόλια με ευχές για τη Μαλένα, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν…βροχή.

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours