Σκηνές φαρ ουέστ στην καφετέρια που έγινε η μαφιόζικη εκτέλεση στο Περιστέρι

Φωτογραφίες από το σημείο – Οι θαμώνες είδαν μπροστά στα μάτια τους το άγριο έγκλημα

Μπροστά σε άγριες σκηνές βρέθηκαν οι θαμώνες καφετέριας στο Περιστέρι νωρίτερα όταν ένας άνδρας πυροβολήθηκε στο κεφάλι μπροστά στα μάτια τους.

Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Περικλέους και Αφροδίτης ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο δράστες που επέβαιναν σε μηχανή, έφτασαν έξω από την καφετέρια, όπου καθόταν το θύμα.

Ο ένας από τους δύο μπήκε στο κατάστημα, πλησίασε τον νεαρό άντρα και τον πυροβόλησε τρεις φορές στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα μπροστά στα έντρομα μάτια των θαμώνων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης πλησίασε το θύμα και τον πυροβόλησε στο κεφάλι, με συνέπεια να τον τραυματίσει σοβαρά. Το θύμα μεταφέρθηκε με σφυγμό στο νοσοκομείο. Το περιστατικό συνέβη στις 8 μ.μ., σε καφετέρια στη συμβολή των οδών Περικλέους και Αφροδίτης, στο Περιστέρι. Πρόκειται για την καφετέρια που έχουν οι ηθοποιοί Αγγελική Δαλιάνη και Μάνος Παπαγιάννης.

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασαν άμεσα στο σημείο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενώ ο δράστης αμέσως μετά διέφυγε με τον συνεργό του.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ένα άλλο άγριο έγκλημα προκάλεσε σοκ στο Περιστέρι. Ενας 37χρονος, έπειτα από καβγά δολοφόνησε τον 35χρονο συγκάτοικό του, πνίγοντάς τον με σακούλα.

Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος

https://youtu.be/v30OYT5Q-Mw

About Post Author

+ There are no comments

Add yours