Επίθεση στο σπίτι του Αρη Πορτοσάλτε πραγματοποίησαν αναρχικοί το βράδυ της Πέμπτης.

«Τα φασιστικά τάγματα εφόδου του Ρουβίκωνα σε τρομοκρατική επιδρομή απόψε στην είσοδο της πολυκατοικίας μου. Η Δημοκρατία σε κίνδυνο», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε

Την επίθεση στο σπίτι του δημοσιογράφου ‘Αρη Πορτοσάλτε καταδικάζει με ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του δημοσιογράφου ‘Αρη Πορτοσάλτε. Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν τρομοκρατούν κανέναν. Συνεχίζουμε με σχέδιο, επιμονή και αποφασιστικότητα τη μάχη κατά της ανομίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Η φασιστική επίθεση στο σπίτι του Αρη Πορτοσάλτε είναι επίθεση σε όλα όσα θέλουμε να προστατεύσουμε», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Στέλιος Πέτσας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Είναι επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης. Είναι επίθεση στη Δημοκρατία. Καταδικάζουμε τις επιθέσεις αυτές. Όλοι;».

Η πολυκατοικία όπου διαμένει ο Αρης Πορτοσάλτε

Η πολυκατοικία όπου διαμένει ο Αρης Πορτοσάλτε

Η ανάληψη ευθύνης και οι απειλές Ρουβίκωνα

Λίγη ώρα αργότερα, η αναρχική συλλογικότητα με προκήρυξή της που δημοσίευσε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση.

Τρικάκια του Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου Αρη Πορτοσάλτε

Τρικάκια του Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου Αρη Πορτοσάλτε

Κατηγορεί τον Άρης Πορτοσάλτε που «αυτοπροσδιορίζεται ως δημοσιογράφος, είναι διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΙ και μέλος του ΔΣ του επιχειρηματικού ομίλου Αλαφούζου» για ακροδεξιές απόψεις και επικαλείται δηλώσεις του και συνεντεύξεις του με πολιτικούς.

«Εμείς θα απαντήσουμε στον κυβερνητικό τελάλη Πορτοσάλτε ότι η ώρα για να φοβάται κι αυτός και το ακροδεξιό συνάφι του, δεν έχει έρθει ακόμα. Το μίσος του για εμάς είναι τιμή. Η μοναδική απάντηση στον κοινωνικό εκφασισμό και την καπιταλιστική βαρβαρότητα είναι η οργάνωση της βάσης. Οργανωθείτε στον Ρουβίκωνα, να γίνουμε ο εφιάλτης τους» καταλήγει ο Ρουβίκωνας.

Πηγή: iefimerida.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours