Πέμη Ζούνη: Μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες τη ζωής της ήταν οι προηγούμενες για τη γνωστή ηθοποιό. Αυτό, διότι η ηθοποιός είδε την κόρη της να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας, με τον αγαπημένο της. Ο λόγος φυσικά για την Ελεονώρα Σκέντζου, την κόρη που είχε αποκτήσει η ηθοποιός μαζί με το σύζυγό της, Στάθη Σκέντζο.

Το ιερό μυστήριο του γάμου τελέστηκε πριν ακριβώς από τρεις ημέρες και πιο συγκεκριμένα στις 24 Αυγούστου του 2019. Η Ελεονώρα υπήρξε μία από τις ομορφότερες νύφες που είχε δει ποτέ ο κόσμος και φυσικά, η ομορφότερη για τη μητέρα της, Πέμη Ζούνη.

Αποτέλεσμα εικόνας για Πέμη Ζούνη: Ο γάμος της κόρης της

Η Ελεονώρα Σκέντζου παντρεύτηκε λοιπόν πριν από λίγες ημέρες, τον εκλεκτό της καρδιάς της. Αυτός δεν είναι άλλος φυσικά από τον Sergio Tzianos, ο οποίος εργάζεται ως DJ.

Πολλοί ήταν οι συγγενείς και οι φίλοι του ζευγαριού που έδωσαν το «παρών» στην εκκλησία. Αυτό, διότι ήθελαν τη συγκεκριμένη και πιο ευτυχισμένη ημέρα του ζευγαριού να βρίσκονται κοντά τους. Αυτό μάλιστα έγινε και από τις δύο πλευρές. Δηλαδή, και από τις δύο οικογένειες (σ.σ. οικογένειες Σκέντζου και Τζιανού).

Η κοινή ζωή του ζευγαριού ξεκίνησε μέσα από τα social media. Πάρα πολλές φωτογραφίες και βίντεο πριν από την τέλεση του γάμου κατέκλυσαν το διαδίκτυο. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν φωτιά και από τα στιγμιότυπα που ανέβαιναν συνεχώς για τις στιγμές του ζευγαριού κατά τη διάρκεια της τέλεσης του μυστηρίου, αλλά και μετά την πραγματοποίησή του.

Η προετοιμασία της νύφης, με τα ρούχα και το στολισμό της, η εκκλησία, τα λόγια του ιερέα… όλα ήταν τέλεια!

Πέμη Ζούνη: Φωτογραφίες από την ημέρα γάμου της κόρης της

Πηγή:enimerotiko.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours