Ο πιλότος σκότωσε την Καρολάιν, πιστεύει η Αστυνομία – Πανελλήνιο σοκ

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν φέρεται να είναι, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία και τα οποία κρίνονται επαρκή, ο δολοφόνος της, γράφει το Πρώτο Θέμα.

Η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου ΘΕΜΑτος, έχει επαρκή στοιχεία στη διάθεσή της που τεκμηριώνουν ότι δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν είναι ο σύζυγός της Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος – Τα τεκμήρια προέρχονται κυρίως από την ανάλυση με το βοήθεια της τεχνολογίας των στοιχείων από την κάμερα, τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού και το βιομετρικό ρολόι του θύματος, το οποίο έδειξε την πραγματική ώρα του θανάτου της και δεν συνέπιπτε με όσα είχε καταθέσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε χθες, όταν η αστυνομία έχοντας τα νέα στοιχεία στη διάθεσή της ζήτησε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να επιστρέψει στην Αθήνα από την Αλόννησο για να εξεταστεί εκ νέου, βάσει των καινούργιων στοιχείων. Για να μη δείξουν πόσο σοβαρά ήταν τα στοιχεία αυτά και τον «τρομάξουν» έκαναν δεκτό το αίτημά του να παραμείνει άλλη μια μέρα στην Αλόννησο, προκειμένου να είναι παρών στο μνημόσυνο για την άτυχη Καρολάιν Κράουτς, τη μητέρα της ενός έτους Λυδίας. Μετά το μνημόσυνο, όπως έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Απόστολος Σκρέκας, σε έκτακτες ανακοινώσεις λίγο μετά τις πεντέμισι το απόγευμα σήμερα, ο πιλότος παρελήφθη από πλωτό μέσο οδηγήθηκε στη Σκιάθο και από εκεί αεροπορικώς στην Αθήνα.

Από εκείνη την ώρα -“νωρίς το πρωί”, είπε ο κ.Σκρέκας- κατέθετε στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, στο τμήμα Ανθρωποκτονιών. Ωστόσο, οι απαντήσεις του δεν είναι πειστικές σε σχέση με τα επαρκή στοιχεία ενοχής που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία.

Νωρίτερα, σε μια πολύ λιτή ανακοίνωση προχώρησε η Αστυνομία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Οι εκπρόσωποι της ΕΛΑΣ τόνισαν: «Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη στην Αλόννησο. Περιμέναμε να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος στην ΓΑΔΑ.

Θα μπορούσε να γίνει και χθες, ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του. Σήμερα μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ για να δώσει πληροφορίες ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της υπόθεσης».

Οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας δεν δέχτηκαν ερωτήσεις.

Πηγή: protothema.gr

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours