Ουρές σε νυχτερινό κέντρο που άνοιξε το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη

Ουρές σχημάτισαν εκατοντάδες Θεσσαλονικείς στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και το οποίο λόγω της απαγόρευσης λειτουργίας των καταστημάτων μετά τα μεσάνυχτα, άνοιξε σήμερα τις πόρτες του στις 07:30 το απόγευμα.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα seleo.gr, οι θαυμαστές του δημοφιλούς τραγουδιστή σχημάτισαν ουρές έξω από το κέντρο, όπου έμπαιναν ένας-ένας και μετά από θερμομέτρηση από τους εργαζόμενους του καταστήματος. Παράλληλα, η επιχείρηση είχε φροντίσει να υπάρχει σε όλα τα τραπέζια και τους κοινόχρηστους χώρους αντισηπτικό, με τους υπαλλήλους του κέντρου διασκέδασης να φορούν μάσκες και να ενημερώνουν τους πελάτες για τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, η χωρητικότητα του καταστήματος αγγίζει τα 1.700 άτομα, αλλά λόγω νέων κανονισμών σήμερα βρίσκονται μόλις 550 άτομα. Το εν λόγω νυχτερινό κέντρο ήταν το πρώτο, το οποίο αμέσως μετά την ανακοίνωση του νέου ωραρίου στα καταστήματα εστίασης τροποποίησε το ωράριο του, το οποίο για όσο διαρκούν τα μέτρα θα ανοίγει στις 7:30 το απόγευμα και κλείνει στις 12:00 τα μεσάνυχτα, ώστε και να ικανοποιήσει το κοινό του αλλά και να τηρήσει τα μέτρα που έχουν επιβληθεί.

Όσοι έχουν κάνει ήδη τις κρατήσεις τους, ενημερώνονται ότι θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο στις 7:30 το απόγευμα, καθώς μισή ώρα αργότερα αρχίζει το πρόγραμμα.

https://youtu.be/8ROfYq4r91Y

About Post Author

+ There are no comments

Add yours