Ο σύζυγος της Καρολάιν είναι ο δράστης της ειδεχθούς δολοφονίας της νεαρής κοπέλας στα Γλυκά Νερά όπως ο ίδιος ομολόγησε.

Ήδη από το πρωί της Πέμπτης, ο κλοιός στένευε για τον νεαρό, με την αστυνομία να τον μεταφέρει στην Σκιάθο από την Αλόννησο όπου είχε βρεθεί για το μνημόσυνο της Καρολαϊν και από εκεί με ελικόπτερο στην Αθήνα, για να μεταφερθεί στην ΓΑΔΑ, όπου τον ανέκριναν, κάτι που στο τέλος έφερε την ομολογία.

Όπως φέρεται να δήλωσε ο ίδιος στους αστυνομικούς, του φρικτού φονικού είχε προηγηθεί άγριος τσακωμός με την άτυχη κοπέλα. Μάλιστα, ο 32χρονος δολοφόνησε την σύζυγό του και σκηνοθέτησε μόνος του το όλο περιστατικό, χωρίς την εμπλοκή τρίτου ατόμου.

Είναι σαφώς μια σοκαριστική εξέλιξη, ιδιαίτερα αν θυμηθεί κανείς ότι ο δολοφόνος είχε μιλήσει ουκ ολίγες φορές on camera για το φόνο που σόκαρε όλη την Ελλάδα τον προηγούμενο Μάιο.

Οπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο καθ ομολογία δράστης πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ.

Τι είχε προκύψει την Παρασκευή

Νωρίτερα, κατά την κατάθεση του πιλότου σχετικά με τα νέα ευρήματα της ΕΛΑΣ, ο ίδιος έπεσε σε αντιφάσεις.

Τα στοιχεία που οδήγησαν εκ νέου τον πιλότο στην ΓΑΔΑ είναι το βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν, η κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας της μεζονέτας και το κινητό τηλέφωνο του καθώς από τα τρία αυτά αντικείμενα προέκυψαν θέματα που χρειάζονται επιπλέον διευκρινίσεις.

Από τη μνήμη του βιομετρικού ρολογιού που φορούσε η 20χρονη και κατέγραφε τους παλμούς της καρδιάς της προκύπτει μια ανακολουθία σχετικά με την ώρα του θανάτου της που είχε δηλωθεί από τον σύζυγό της.

Επίσης, στο εσωτερικό της μεζονέτας υπήρχε μία κάμερα ασφαλείας από την οποία -με βάση τα στοιχεία που υπήρχαν μέχρι πρότινος – οι ληστές κατά την αποχώρησή τους αφαίρεσαν την κάρτα μνήμης έτσι ώστε οτιδήποτε είχε καταγράψει να εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι αστυνομικοί έκαναν τεχνική ανάλυση στην κάμερα και προέκυψε ότι η κάρτα μνήμης έχει πιθανότατα αφαιρεθεί σε χρόνο πριν το διάστημα της ληστείας που είχε αναφέρει στις καταθέσεις του ο πιλότος. Το τρίτο στοιχείο έχει να κάνει με ένδειξη κάποιας λειτουργίας του κινητού τηλέφωνου του συζύγου το διάστημα κατά το οποίο ο ίδιος έχει πει ότι είναι δεμένος και αναίσθητος.

Πλάνα από τη μεταφορά στη ΓΑΔΑ:

Από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος της Καρολάιν
Από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος της Καρολάιν  NEWS 24/7
Από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος της Καρολάιν
Από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος της Καρολάιν  NEWS 24/7

Το χρονικό και τι είχε ισχυριστεί ο πιλότος ότι είχε συμβεί

Στις 06:30 το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου κλήθηκε η Άμεση Δράση επί της οδού Παναγούλη 10, στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της Καρολάιν, με σπαστή φωνή λόγω του ότι ήταν φιμωμένος με μονωτικές ταινίες και ζητούσε βοήθεια, αμέσως μετά και με τον ίδιο τρόπο φέρεται ότι κάλεσε και την γειτόνισσά του.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι στο σημείο, εισήλθαν από το παραθυράκι της πίσω πλευράς απ’ όπου φέρονταν να είχαν μπει και οι ληστές, βρήκαν τον πιλότο δεμένο και φιμωμένο και τον έλυσαν και την Καρολάιν νεκρή στο κρεβάτι της μπρούμυτα και με το μωράκι της να ακουμπά και να την σκουντάει στην πλάτη.

Από την νεκροψία-νεκροτομή προέκυψε πως ο θάνατος της 20χρονης κοπέλας ήταν ασφυκτικός και αργότερα ο πιλότος κατέθεσε στους αστυνομικούς πως οι δράστες που εισέβαλαν στην οικία του, σκότωσαν τον σκύλο τους και την γυναίκα του και τους λήστεψαν, ήταν τρεις. Δύο ψηλοί με καλυμμένα χαρακτηριστικά και ένας κοντός και εύσωμος που φαινόταν να ήταν ο αρχηγός. Δύο από αυτούς ήταν ένοπλοι και του ζήτησαν τα λεφτά.

Εκείνος ισχυρίστηκε ότι τους υπέδειξε που ήταν κρυμμένα τα χρήματα, ωστόσο συνέχισαν να ψάχνουν και κάποια στιγμή έπαψε να ακούει τις φωνές της συζύγου του την οποία την είχε ακινητοποιήσει, την είχε γυρίσει μπρούμυτα ο φερόμενος αρχηγός και της κρατούσε το στόμα.

Έκτοτε όσο και αν έψαξαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και του Κατά Ιδιοκτησίας δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε ληστές παρότι μέχρι και πολύ πρόσφατα έκαναν κάθε ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση. Τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει φαίνεται πως δημιουργούν μία νέα τροπή στην υπόθεση και πλέον όλα εξαρτώνται απ’ όσα θα ειπωθούν από τον ίδιο τον σύζυγο της αδικοχαμένης 20χρονης μητέρας.

Πηγή:news247.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours