Τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον γιο του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών «Ζαχαριάς» σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στη λεωφόρο Τραπεζούντος 63, στον Άγιο Στέφανο.

Το αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen Golf GTI που οδηγούσε ο 23χρονος Αλέξανδρος Ζαχαριάς (ο οποίος ήταν μόνος του στο μοιραίο όχημα) προσέκρουσε με σφοδρότητα σε δέντρο. Πυροσβέστες και αστυνομικοί κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από την άμορφη μάζα τον άτυχο νεαρό. Ο 23χρονος διακομίστηκε στο ΚΑΤ, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Την προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Κηφισιάς.

Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο νεαρός επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, η οδηγός του αυτοκίνητου προσπάθησε να στρίψει και ο 23χρονος, για να την αποφύγει, έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, και να προσκρούσει στην κολώνα.

Εικόνες-σοκ από το τροχαίο δυστύχημα

Ο 23χρονος βρήκε τραγικό θάνατο, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ξέφυγε από την πορεία του και «καρφώθηκε» σε δέντρο.

Το αυτοκίνητο του άτυχου νεαρού καρφώθηκε σε δέντρο -Φωτογραφία: Proto Thema

Το σημείο της τραγωδίας -Φωτογραφία: Proto Thema

Υπενθυμίζεται ότι τον Αύγουστο του 2014, ο άτυχος νεαρός είχε εμπλακεί σε τροχαίο με Φεράρι που οδηγούσε ο πατέρας του.

H Φεράρι μετά το τροχαίο ατύχημα του 2014

Το τροχαίο είχε σημειωθεί στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη. Ο πατέρας του άτυχου νεαρού, επέστρεφε σπίτι μαζί με τον γιο του, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και καρφώθηκε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, στην προσπάθεια να αποφύγει δύο αυτοκίνητα που ήδη είχαν συγκρουστεί.

Μνήμες από το τροχαίο δυστύχημα με την Porsche

Το τροχαίο δυστύχημα, με θύμα τον γιο του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών, ξύπνησε μνήμες από την τραγωδία της 26ης Φεβρουαρίου του 2017, στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, όταν είχε σκοτωθεί ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo.

Μαζί του είχαν βρει τον θάνατο ο φίλος του, Ανδρέας Γεωργακόπουλος, συνοδηγός στην μοιραία Πόρσε, καθώς και η τότε σύζυγος του Υπάτιου Πατμάνογλου, Αποστολία, μαζί με τον μόλις τριών ετών γιο τους, Παύλο.

Η Πόρσε που οδηγούσε ο Βακάκης είχε φύγει από τον δρόμο και «καρφώθηκε» στο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε παράδρομο, έξω από τουαλέτες, όπου, βρισκόταν η 33χρονη Αποστολία με τον αγοράκι της.

Πηγή: iefimerida.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours