Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το χθεσινό αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο της «Espresso» για τον ξεπεσμό νεαρών Eλληνίδων, που για μια χούφτα ευρώ ξεβρακώνονται σε πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας, αφήνοντας «κάγκελο» τους περαστικούς, σήμερα νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα της εφημερίδας δίνουν ακόμη πιο άγριες διαστάσεις στα όσα διαδραματίζονται στην πρωτεύουσα της Ελλάδας!

Οσα δημοσιεύει και σήμερα η «Espresso» για την κατάντια κοριτσιών της διπλανής πόρτας ξεπερνούν ακόμη και την πιο νοσηρή φαντασία.

 

Οι εικόνες ντροπής τραβήχτηκαν σε προαύλια σχολείων και καταστήματα παιχνιδιών, εκεί όπου βρίσκονται μικρά παιδιά! Χωρίς κανένα ίχνος ντροπής και συναίσθησης, τα κορίτσια της «διπλανής πόρτας» δεν διστάζουν να ξεβρακωθούν ακόμη και σε συρμούς ή σε αποβάθρες του μετρό και του προαστιακού, τη στιγμή μάλιστα που δίπλα τους κάθονται αμέριμνες άλλες γυναίκες, εργαζόμενες που πηγαίνουν στα σπίτια τους ή στη δουλειά τους! Και όλα αυτά χωρίς κανείς να έχει καταγγείλει τίποτα!

 

Παρόμοιες ντροπιαστικές εικόνες έχουν διαδραματιστεί μέσα σε σούπερ μάρκετ, σε καταστήματα της εταιρίας παιχνιδιών Jumbo, στον σταθμό «Ειρήνη» του ΗΣΑΠ και σε απόσταση αναπνοής από τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου, ακόμη και στα ΜcDonalds, όπου μικρά παιδιά γευματίζουν με τους γονείς τους.

Αδιαφορώντας αν εκεί που «ποζάρουν» κυκλοφορούν παιδιά, οι ασυνείδητες νεαρές φωτογραφίζονται σαν μην τρέχει τίποτα. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να φέρουν σε πέρας τη γυμνή «αποστολή» τους, ώστε να γεμίσει η τσέπη τους και να κυκλοφορήσουν οι φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο. Ελλάδα 2020, κοινωνία ώρα μηδέν…

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours