Μάσκα παντού: Που είναι υποχρεωτική

Υποχρεωτική σε πολλούς κλειστούς χώρους από σήμερα (29.07.2020) η μάσκα. Τα πρόστιμα που περιμένουν τους παραβάτες είναι τσουχτερά.
Η έξαρση των κρουσμάτων, κυρίως στα αστικά κέντρα όπως η Αττική και η Θεσσαλονίκη, έφερε αυτό που όλοι… συζητούσαν: την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους.

Από σήμερα, 29 Ιουλίου, λοιπόν και μέχρι νεοτέρας, η μάσκα είναι υποχρεωτική για προσωπικό και κοινό σε ΔΕΚΟ, τράπεζες, γραφεία εξυπηρέτησης κοινού, καταστήματα τροφίμων όπως φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, σε καταστήματα λιανικής, σε κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής, σε ιατρεία, σε δημοτικά καταστήματα.

Η χρήση μάσκας παραμένει υποχρεωτική εξίσου στις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς , στα ταξί και στα επαγγελματικής χρήσης οχήματα για τους επιβάτες και τον οδηγό, στα σούπερ μάρκετ για εργαζόμενους και καταναλωτές και στα ασανσέρ.

Η μάσκα παραμένει υποχρεωτική για τους εργαζομένους στα καταστήματα εστίασης ενώ παραμένει ισχυρή η σύστασή μας για χρήση μάσκας σε όλους τους άλλους κλειστούς χώρους αλλά και σε ανοιχτούς χώρους όπου υπάρχει συνωστισμός και δεν μπορεί να κρατηθούν αποστάσεις. Σύσταση για χρήση μάσκας υπάρχει και για τις εκκλησίες.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours