Κορωνοϊός: Η Κατερίνα Λέχου στο νέο σποτ κατά του συνωστισμού

Η Κατερίνα Λέχου μετέχει στην καμπάνια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας

Η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου πρωταγωνιστεί στο νέο σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την τήρηση των μέτρων πρόληψης για τον κορωνοϊό.

Η Κατερίνα Λέχου παίρνει τη «σκυτάλη» από τον Χρήστο Λούλη και αυτή με τη σειρά της προειδοποιεί για τους κινδύνους του συνωστισμού. «Δεν συνωστιζόμαστε με τίποτα. Κολλητοί δεν σημαίνει κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλο. Με αυτό τον ιό δεν έχουμε τελειώσει. Κανείς μας δεν θέλει να γυρίσει σε αυτό που ήμασταν χθες», λέει μεταξύ άλλων στο σποτ η ηθοποιός.

https://www.facebook.com/724899225/videos/10157357295694226/

Ανάλογο μήνυμα, κατά του συνωστισμού στις πλατείες, περιείχε και το σποτ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Χρήστος Λούλης, και το οποίο άρχισε να προβάλλεται τις τελευταίες 24 ώρες.   «Λέμε όχι στην επιπολαιότητα και την ανοησία. Αποφεύγουμε τις συναθροίσεις, κρατάμε αποστάσεις, προστατεύουμε τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες.

Ο ιός είναι ακόμη εδώ», έγραψε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος δημοσιεύοντας το νέο σποτ με την Κατερίνα Λέχου. «Η αγωνία να “πολιτικοποιηθεί” μια καμπάνια που αφορά καθολικά την υγεία όλων μας και δεν χωράει στο στενό κοστούμι των identity politics, προδίδει άγχος και αδυναμία κατανόησης του νέου περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε», ανέφερε ακόμη ως υστερόγραφο.

Πηγή:lifo.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours