Μπορεί η ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και να μην επιθυμεί να απασχολεί μ’ αυτή τα Μέσα, ωστόσο, αυτή τη περίοδο είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Πριν λίγο καιρό, μάλιστα, το φως της δημοσιότητας είδαν οι πρώτες φωτογραφίες με τον σύντροφό της, τον επιχειρηματία Μηνά Μελισσείδη, τον οποίο είναι ζευγάρι σχεδόν έναν χρόνο και συγκατοικούν.

Η ίδια μίλησε στην Real Life και τον Βασίλη Μπουζιώτη για τον άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά, ενώ αποκάλυψε πώς πρόκειται να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον σύντροφό της.

«Μένουμε μαζί και μοιράζουμε τον χρόνο μας ανάμεσα στην Κηφισιά, το Κιάτο και το Ηράκλειο, ενώ συχνά- πυκνά κάνουμε ταξίδια λόγω της παράστασης «Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν» που όπως ξέρεις υπογράφω και ερμηνεύω η ίδια», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε πώς θα ταξιδέψουν μαζί, για δύο εβδομάδες, ως τη Νέα Υόρκη, τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Αναφορικά με τον γάμο της, η ίδια δήλωσε: «Θα παντρευτούμε μέσα στο 2020. Δεν έχουμε κλείσει ημερομηνίες, δεν εχουμε αποφασίσει αν θα γίνει εδώ ή στο εξωτερικό. Θα ήθελα στο εξωτερικό και να είναι αντισυμβατικός ο γάμος μας, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνει μέσα στο 2020, μόλις βρούμε τον κατάλληλο χρόνο από τον… μαραθώνιο των υποχρεώσεών μας».

Τέλος, μιλώντας για τον αγαπημένος της, επεσήμανε: «Θέλω να είμαι συνέχεια δίπλα του. Είναι ένα λατρεμένο πλάσμα. Πώς να χωρέσω όσα νιώθω για εκείνο σε λέξεις; Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος που αγαπώ πολύ! Είναι ο σύντροφός μου και πιστεύω πολύ στη συντροφικότητα».

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours