Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και, μεταξύ άλλων, μίλησε στη Ρενέ Σαραντινού για την ομοφυλοφιλία, εκφράζοντας ανοιχτά την δική του άποψη.

«Με το γιόκα μου θα βάλω να δούμε ένα ωραίο σέξι βίντεο κλιπ, όμορφα κορίτσια που θα κουνάνε τον ποπό τους, ενώ στα κορίτσια μου δεν θα τους βάλω να δουν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι να φιλιούνται και να με ρωτάνε: «Τι κάνουν αυτοί οι δύο εκεί μπαμπά;». Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι… Μακριά από μας η ομοφυλοφιλία… Μακριά από οποιονδήποτε είναι γύρω μου… Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας… Αν εξελιχθεί η ομοφυλοφιλία, που θα καταλήξει, σε κάτι καλό; Όταν ένας ομοφυλόφιλος υιοθετήσει ένα παιδί και το μεγαλώσει ως πατέρας, αυτό είναι καλό. Αν ένας ομοφυλόφιλος, εξωτερικά άντρας, το μεγαλώσει σαν μητέρα, το παιδί όταν καταλάβει πολύ γρήγορα τι γίνεται, μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα. Ειδικοί είναι οι ψυχολόγοι σε αυτό. Δεν είναι το φυσιολογικό αυτό. Δικαίωμα να μεγαλώσουν ένα παιδί έχουν όλοι, αλλά δεν είναι το ίδιο να μεγαλώνεις ένα παιδί κι ένα ζώο…», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων από ανθρώπους της showbiz που τις θεώρησαν άκρως ομοφοβικές. Μεταξύ αυτών ήταν και η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία  έκανε κάποια stories στο Instagram, μέσα από τα οποία θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος. «Έλεος πια με αυτή τη βλακεία… Θλίβομαι πραγματικά με αυτά που διαβάζω… Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς… Κουπεπε…», έγραψε χαρακτηριστικά στην πρώτη της ανάρτηση. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα βίντεο, μέσα από το οποίο προέτρεπε τους followers της να δουν τα instastories της Μαίρης Συναντσάκη, ενώ η ίδια σχολίασε: «Η Μαίρη τα λέει πάρα πολύ ωραία. Δυστυχώς, εγώ με τη βλακεία και τους απαίδευτους ανθρώπους δεν μπορώ να το διαχειριστώ».

Ένας ένας οι εγχώριοι σταρ απαντούν στον Πάνο Καλίδη για τις ομοφοβικές δηλώσεις του, ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Πηγή:tlife.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours