Δερμιτζάκης: Να ανοίξουν όλα σε εξωτερικούς χώρους – Φορέστε παλτό

Πρόταση να ανοίξουν όλες οι δραστηριότητες και οι πολίτες να μεταφερθούν σε εξωτερικούς χώρους, κάνει ο Μανώλης Δερμιτζάκης.

Το άνοιγμα όλων των δραστηριοτήτων σε εξωτερικούς χώρους και την μεταφορά των πολιτών εκεί με συντεταγμένο τρόπο προκρίνει ο καθηγητής Γενετικής στην Ιατρική Σχολή της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης.

Ειδικότερα, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο καθηγητής προτρέπει την επαναλειτουργία των πάντων σε εξωτερικούς χώρους, ή αεριζόμενες αίθουσες, με ανοιχτά παράθυρα, σε ένα πλέγμα δραστηριοτήτων από σχολεία, εργασία, λιανεμπόριο αλλά και εστίαση.

Μάλιστα, τάσσεται υπέρ της αναστολής όλων των απαγορεύσεων στις μετακινήσεις, επισημαίνοντας πως έτσι ο κόσμος θα μπορεί να βγαίνει ελεύθερα σε πάρκα για άθληση και αναψυχή.

Όπως αναφέρει στα πάρκα θα πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες υποδομές ώστε ο κόσμος να ενθαρρυνθεί και να παραμείνει περισσότερη έξω, όπως δηλαδή μικροπωλητές με φαγητό, καφέ κτλ.

«Φορέστε πουλόβερ, μπουφάν, παλτό, ρούχα του σκι και ό,τι άλλο χρειάζεται για να αντέξετε το κρύο. Και φυσικά μάσκα παντού και πάντα! Δεν βλέπω άλλη λύση» καταλήγει η ανάρτηση του καθηγητή.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours