Μούδιασε ολόκληρη η Θάσος από την αποκάλυψη ότι μια ανήλικη έπεφτε κατ’ εξακολούθηση θύμα βιασμού από τον πατριό της με την άδεια της μητέρας της!

Η 15χρονη -σήμερα- μαθήτρια αποφάσισε πριν από λίγες ημέρες να αποκαλύψει στον πατέρα της τον εφιάλτη που βίωσε το 2017 και το 2018 στο σπίτι όπου διέμενε στην ορεινή κοινότητα Θεολόγου.

Όπως είπε η ανήλικη στον πατέρα της, που άκουγε αποσβολωμένος όσα έλεγε η μοναχοκόρη του, ο 50χρονος τη βίαζε και η μητέρα της το γνώριζε αλλά δεν έκανε τίποτα για να την προστατεύσει! Μέσα σε λυγμούς είπε πως το μαρτύριό της ξεκίνησε όταν ήταν 12 ετών το 2017 και συνεχίστηκε ως το 2018 στα 13 της!

Ο κόμπος για το κορίτσι έφτασε στο χτένι και τις ημέρες των Χριστουγέννων, που έμεινε με τον πατέρα της στο σπίτι του στην Ξάνθη, του τα είπε όλα. Ο πατέρας της 15χρονης δεν πίστευε όσα άκουγε από το στόμα της κόρης του, η οποία του περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις αρρωστημένες ορέξεις του πατριού της και τη στάση της μητέρας της.

Του έκανε πλάτες

Κλαίγοντας το κορίτσι του ανέφερε ότι αισθανόταν πως δεν είχε σανίδα σωτηρίας για να πιαστεί, καθώς ο μόνος άνθρωπος στον οποίο θα μπορούσε να απευθυνθεί μέσα στο σπίτι ήταν η μητέρα της, αλλά εκείνη όχι μόνο δεν εμπόδισε τον σύντροφό της να την πλησιάζει, αλλά του έκανε και πλάτες.

Ο πατέρας υπέστη ισχυρό σοκ, αλλά αποφάσισε να δράσει άμεσα. Πήρε την κόρη του και πήγαν μαζί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, όπου η 15χρονη επανέλαβε όσα του είχε εκμυστηρευτεί. Ο εισαγγελέας εξέδωσε εντάλματα σύλληψης για τον 50χρονο και για τη μητέρα, οι οποίοι συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής και τους ασκήθηκαν διώξεις για βιασμό και αποπλάνηση ανήλικης και συνέργεια σε αυτά αντίστοιχα, ενώ σήμερα θα προσαχθούν στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Μάλιστα, το 2010 ο 43χρονος -τότε- πατριός είχε συλληφθεί επειδή κρατούσε όμηρο την πρώην σύζυγό του στην Καβάλα και απειλούσε να τη σκοτώσει με μαχαίρι!]

Πηγή:espressonews.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours