Οι swingers επιστρέφουν στην Κρήτη. Καυτό ερωτικό εξαήμερο σε 5άστερο ξενοδοχείο της Κρήτης θα περάσουν για 5η συνεχή χρονιά 350 swingers (ανταλλαγή ζευγαριών) από όλο τον κόσμο, που φτάνουν στο νησί την Τετάρτη 8 Μαΐου. Σύμφωνα με τον eleftherostypos.gr τους 350 swingers θα φιλοξενήσει, όπως πάντα, το 5άστερο ξενοδοχείο Cactus Royal στη Σταλίδα στην Κρήτη.

Το ταξίδι οργανώνεται από το ολλανδικό γραφείο SDC, που ειδικεύεται σε προγράμματα διακοπών για swingres. Τους 350 swingers θα φιλοξενήσει, όπως πάντα, ένα 5άστερο ξενοδοχείο στη Σταλίδα, έως τις 13 του μήνα, και έχει ήδη κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για να περάσουν αξέχαστες διακοπές, ανταλλάσσοντας συντρόφους, αφού αυτός είναι ο λόγος της συμμετοχής τους σε αυτό το ταξίδι.

Το κόστος για κάθε πελάτη είναι περίπου 350 ευρώ την ημέρα και συμπεριλαμβάνει τα πάντα εκτός από ακριβά ποτά όπως είναι οι σαμπάνιες. Πρόκειται για επισκέπτες από την Αμερική και τον Καναδά, το Χονγκ Κονγκ, τη Ρωσία και όλη την Ευρώπη, ενώ ανάμεσά τους υπάρχουν και κάποιοι Έλληνες. σαμπάνιες.

Οι swingers ζητούν να τους εξασφαλίζεται εχεμύθεια και απόλυτη ιδιωτικότητα, όσον αφορά στον έξω κόσμο. Όλο το διάστημα της παραμονής τους στο ξενοδοχείο, οι εργαζόμενοι θα πρέπει να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους χωρίς κινητά τηλέφωνα στην τσέπη.

Οι swingers οργανώνουν θεματικές βραδιές και πάρτυ, ντύνονται όπως θέλουν ή κυκλοφορούν απαλλαγμένοι από τα ρούχα τους σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου και συμμετέχουν σε σεξουαλικά παιχνίδια με λίγους ή πολλούς περτενέρ.

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours