«To master plan για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου εγκρίθηκε και το σπουδαίο αυτό έργο ξεκινά!» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου και ανακοίνωσε πως το έργο της ανάπλασης της παραλίας Γλυφάδας ξεκίνησε.

Ο κ. Παπανικολάου, μεταξύ άλλων δημοσίευσε και φωτογραφίες από το εμβληματικό έργο τονίζοντας πως σε αυτό θα περιλαμβάνονται: «Περιπατητικές διαδρομές, ποδηλατόδρομοι, πεζόδρομοι, δενδροφυτεύσεις, χώροι αναψυχής, φωτισμός, ανοιχτά γήπεδα».

«Άξιζε όλη η δουλειά, τα ξενύχτια και ο κόπος για να φτάσουμε στην ημέρα αυτή: To master plan για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου εγκρίθηκε και το σπουδαίο αυτό έργο ξεκινά !

Τι ακριβώς ξεκινά ;

Η μεγαλύτερη ανάπλαση της παραλίας που έχει γίνει στη σύγχρονη ιστορία της πόλης μας: Περιπατητικές διαδρομές, ποδηλατόδρομοι, πεζόδρομοι, δενδροφυτεύσεις, χώροι αναψυχής, φωτισμός, ανοιχτά γήπεδα.

Θα μπορούσαμε να γράψουμε ολόκληρο βιβλίο για τη δουλειά που έχει γίνει στην παραλία μας τα τελευταία χρόνια:

Για το νοικοκύρεμα, την κατεδάφιση παράνομων μαγαζιών, τα Seatrac για ΑΜΕΑ που ήρθαν πρώτα σε χρήση σε όλη την Ελλάδα, τις γαλάζιες σημαίες για πρώτη φορά στην ιστορία, την ανάπλαση στις Μαρίνες.

Το σπουδαιότερο κεφάλαιο όμως αρχίζει να γράφεται τώρα: Οι μελέτες και οι χωροθετήσεις που τόσο καιρό προετοιμάζαμε, εγκρίθηκαν και βάζουμε μπροστά τα έργα για ένα σύγχρονο, φιλικό, πράσινο, βιώσιμο παραλιακό μέτωπο.

Μείνετε συντονισμένοι, τα καλύτερα έρχονται!» έγραψε ο κ. Παπανικολάου.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours