Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το άγριο φονικό στη Νέα Αγχίαλο

«Φονικό» αποδείχτηκε το τραπέζι μεταξύ συγγενών Αλβανικής καταγωγής, στη διάρκεια του οποίου μάλωσαν, λόγω οικονομικών διαφορών που φέρεται ότι είχαν και ο ένας από τους δύο, τράβηξε μαχαίρι, καταφέρνοντας θανατηφόρα χτυπήματα στο στήθος 38χρονου, που ήταν ξάδελφος της γυναίκας του, μπροστά στα μάτια της ίδιας και των δύο ανήλικων παιδιών του. Οι δύο πρωταγωνιστές της δολοφονίας και ο περίγυρός τους, τήρησαν απόλυτη σιωπή, καθώς δεν ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ, ούτε την Αστυνομία και ο δράστης, που πέταξε το μαχαίρι, συνελήφθη, μετά από άμεση αντίδραση των αστυνομικών, ενώ περπατούσε στην αγορά της Ν. Αγχιάλου.

Το αποτρόπαιο έγκλημα – που αποκάλυψε πρώτο το magnesianews.gr – έγινε χθες το μεσημέρι, μεταξύ ενός 41χρονου Αλβανού και ενός 38χρονου ομοεθνή του, με τον δεύτερο να αφήνει την τελευταία του πνοή πάνω σε αγροτικό αυτοκίνητο, ενώ μεταφερόταν στο Νοσοκομείο Βόλου.

Οι δύο άνδρες, βρισκόταν στο σπίτι του δράστη, σε μονοκατοικία στην οδό Χ. Ευλογημένου, στο κέντρο της Ν. Αγχιάλου και ενώ έτρωγαν και έπιναν, μάλωσαν για διαφορές που είχαν (λέγεται για λογαριασμό κοινής ωφέλειας), λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, και ο 41χρονος που ήταν μεθυσμένος, τράβηξε μαχαίρι και έπληξε τον 38χρονο τρεις φορές στο στήθος, μπροστά στη γυναίκα και στα δύο ανήλικα παιδιά του, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σπίτι.
Στη συνέχεια και ενώ γείτονες ομοεθνείς τους, φόρτωσαν τον τραυματία σε αγροτικό αυτοκίνητο για να τον πάνε στο Νοσοκομείο, φέρεται να βγήκε από το σπίτι, να πέταξε το μαχαίρι, που δεν βρέθηκε και να πήγε βόλτα στην αγορά της Ν. Αγχιάλου.

Οικονομικές οι διαφορές;

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, που δεν επιβεβαιώνονται από την Αστυνομία, το θύμα, φέρεται να ήταν ιδιοκτήτης του σπιτιού, πήγε στο σπίτι δράστη για να συζητήσουν για οφειλές στη ΔΕΗ και ενοίκια που όφειλε ο 41χρονος. Ο λογαριασμός της ΔΕΗ ήταν στο όνομα του 38χρονου, γιατί ο δράστης δεν είχε έγγραφα παραμονής στην Ελλάδα. Ο 41χρονος δεν πλήρωνε τους λογαριασμούς όπως και το ενοίκιο και το θύμα πήγε στο σπίτι για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, ενώ φέρεται να του είπε ότι αν δεν πληρώσει θα πρέπει να φύγει από το σπίτι, που φαίνεται να ήταν η αιτία που οι δύο άνδρες μάλωσαν και ακολούθησε το φονικό.

Με αγροτικό στο Νοσοκομείο

Ομοεθνείς γείτονες των δύο συγγενών που αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί αμέσως φόρτωσαν τον μαχαιρωμένο άνδρα σε αγροτικό αυτοκίνητο και ξεκίνησαν για το Βόλο, προκειμένου να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο, χωρίς να ενημερώσουν το ΕΚΑΒ.
Τελικά είδαν ένα ασθενοφόρο επί των οδών Ιάσονος – Φιλελλήνων (στο Πανεπιστήμιο) στον Βόλο, σταμάτησαν για να ανεβάσουν τον τραυματία που αιμορραγούσε στο ασθενοφόρο, ωστόσο από το πλήρωμα διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρός. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Βγήκε στην αγορά μεθυσμένος

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης, μετά το φονικό και σε κατάσταση μέθης περπατούσε αμέριμνος στην αγορά της Ν. Αγχιάλου όπου τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο.
Σημειώνεται τέλος, η άμεση αντίδραση της Αστυνομίας, που ενημερώθηκε για το αιματηρό επεισόδιο των δύο ανδρών από το ΕΚΑΒ. Σχεδόν αμέσως έγινε έρευνα, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 41χρονος δολοφόνος, ο οποίος περπατούσε στο κέντρο της Ν. Αγχιάλου και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν περίμενε την Αστυνομία τόσο σύντομα.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours