Έγινε ο γάμος τους και δεν το έμαθε κανείς! Έκαναν το πάρτι στο Λιμένι! (vid)

Παντρεύτηκε το πανέμορφο και sexy ζευγάρι!

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος παντρεύτηκε την καλή του από την Ινδία, την Αllia Al Rufai (Αλία Αλ Ρουφάι) και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς. Ο γάμος του γνωστού μοντέλου με την όμορφη καλλονή έγινε πριν λίγο καιρό στα Ζαγοροχώρια και την Κυριακή έκαναν το γαμήλιο πάρτι στο Λιμένι Λακωνίας. Ο ίδιος έκανε μια λιτή ανάρτηση στο Instagram, δίχως λεζάντα…

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος στη Realnews, είχε δηλώσει: «Ο γάμος είναι στα πολύ άμεσα σχέδιά μας. Τη συγκεκριμένη στιγμή φαντάζομαι ως την ωραιότερη ημέρα της ζωής μου σε ένα από τα πανέμορφα νησιά μας με ανθρώπους που αγαπώ(…) Ο γάμος μας προφανώς θα γίνει το καλοκαίρι».

Στη συνέχεια της συνέντευξής του, ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος αναφέρθηκε και στην καταγωγή της επί τρία χρόνια συντρόφου του, Αllia Al Rufai: «Σίγουρα ήταν μια πρόκληση στην αρχή, αλλά και παράλληλα πολύ ενδιαφέρον να βλέπεις και να γνωρίζεις από κοντά έναν διαφορετικό πολιτισμό σαν αυτόν της Ινδίας. Παρ’ όλα αυτά, η ευρωπαϊκή πλευρά της Allia υπερισχύει της ινδικής, καθώς έχει καταγωγή και από την Αγγλία και έχει μεγαλώσει κυρίως με τα αγγλικά πρότυπα» όσο για αυτό που τον έκανε να την ξεχωρίσει είπε: «Τα μάτια, λένε, είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Η καθαρότητα του βλέμματός της και η καλοσύνη της με έκαναν να την ερωτευτώ. Είναι ένας πολύ ευγενικός και σπάνιος άνθρωπος».

https://youtu.be/YE9CEJqmH3Y

About Post Author

+ There are no comments

Add yours