Στο νοσοκομείο ο Αλέξανδρος Ρήγας με σοβαρη υπερκοπωση

Δύσκολες στιγμές φαίνεται πως περνάει ο Αλέξανδρος Ρήγας, καθώς τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στο νοσοκομείο. Ο γνωστός σεναριογράφος βρισκόταν σε φωτογράφιση για τις ανάγκες της νέας σειράς, «Room Service, πλιζ», που θα προβληθεί τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ, όταν ένιωσε μεγάλη αδιαθεσία και κατέρρευσε. Σύμφωνα με το Newsit, ο Αλέξανδρος Ρήγας βρίσκεται στον Ερυθρό Σταυρό με βαρύτατο εγκεφαλικό.

Οι συνεργάτες του που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή μαζί του κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ, το οποίο και τον μετέφερε στον Ερυθρό Σταυρό, όπου του παρέχονται και οι πρώτες βοήθειες. Να σου θυμίσουμε πως το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Αλέξανδρος Ρήγας έχει αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα με την υγεία του και δεν είναι η πρώτη φορά που αναγκάζεται να νοσηλευτεί σε κάποια ιατρική κλινική.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας περνά από απεικονιστικό έλεγχο (αξονική τομογραφία) στα επείγοντα του νοσοκομείου. Οι γιατροί δεν είναι σε θέση να πουν εάν είναι ισχαιμικό ή αιμορραγικό επεισόδιο, πάντως η κατάσταση του 54χρονου ηθοποιού, σεναριογράφου και σκηνοθέτη κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή και οι γιατροί δίνουν μάχη.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε πριν λίγη ώρα ο Αλέξανδρος Ρήγας. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, πραγματοποιούσε φωτογράφιση στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του σειράς «Room Service, πλιζ» το οποίο θα προβληθεί στον ΣΚΑΪ.

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, ο Αλέξανδρος Ρήγας αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του δεν κρίνεται σοβαρή και οι πρώτες εξετάσεις έχουν δείξει υπερκόπωση.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος ένιωσε έντονη δυσφορία λόγω της ζέστης, με συνέπεια να λιποθυμήσει. Οι συνεργάτες του ανησύχησαν και τον μετέφεραν στον Ερυθρό Σταυρό για προληπτικούς λόγους και για τις απαραίτητες εξετάσεις. Ο Αλέξανδρος Ρήγας έχει κουραστεί αρκετά το τελευταίο διάστημα για να είναι όλα τέλεια για τη νέα σειρά που ετοιμάζει και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν είχε φάει τίποτα όλη μέρα, λιποθύμησε στο σετ της φωτογράφισης. Ο σεναριογράφος του «Room Service, πλιζ» βρίσκεται στο νοσοκομείο με συμπτώματα υπερκόπωσης και χρειάζεται κάποια παρακολούθηση από το ιατρικό προσωπικό.

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours