Υποδυόταν τον καναλάρχη και ιδιοκτήτη του σταθμού ως Νικηφόρος Κασιμάτης όπου εργαζόταν η Μαρίνα Κουντουράτου

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Δημήτρης Τσούτσης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά του MEGA «Δύο ξένοι».

Αποτέλεσμα εικόνας για Πέθανε ο ηθοποιός Δημήτρης Τσούτσης

Υποδυόταν τον καναλάρχη και ιδιοκτήτη του σταθμού ως Νικηφόρος Κασιμάτης όπου εργαζόταν η Μαρίνα Κουντουράτου ενώ ήταν και το φλερτ της Ντένης Μαρκορά.

Ο Δημήτρης Τσούτσης επί σειρά ετών ηθοποιός του Εθνικού θεάτρου με δεκάδες συμμετοχές σε παραστάσεις, είχε σαν χόμπι τη ζωγραφική και μάλιστα είχε κάνει και ατομικές εκθέσεις.

Πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει το βιβλίο του με τίτλο To whom It may concernm που περιλαμβάνει  272 μικρά κείμενα σχετικά με το θέατρο, την καθημερινότητα, την ιστορία, τις μακαρονάδες, τις προσωπικές μου εμπειρίες και αναμνήσεις, την πολιτική, την γραμματική, το συντακτικό, την φιλία, τον έρωτα, το σεξ… την ζωή.

Το δικό του αντίο μέσω Facebook έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας γράφοντας: «Έφυγε ο αγαπημένος μας φίλος. Ο σπουδαίος ηθοποιός ζωγράφος και ποιητής της ζωής Δημήτρης Τσούτσης. Ένα από τα πιο ταλαντούχα, ευγενικά και σπάνια πλάσματα που γνώρισα στο θέατρο….Καλό ταξίδι λατρεμένε μου».

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours