Μάρθα Καραγιάννη: Στο χειρουργείο η αγαπημένη ηθοποιός – Τα τελευταία νέα για την υγεία της

Η Μάρθα Καραγιάννη συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο – Τα τελευταία νέα για την υγεία της ηθοποιού – Όσα αποκάλυψε πολύ καλός της φίλος

Η Μάρθα Καραγιάννη χρειάστηκε να νοσηλευτεί εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που την ταλαιπωρεί.

Την περασμένη εβδομάδα, η δημοφιλής ηθοποιός ένιωσε αδιαθεσία, τάση για εμετό, ενώ μέσα σε λίγες ώρες εκδήλωσε πυρετό και έντονους πόνους στην κοιλιά. Με τη βοήθεια της κολλητής της φίλης, Ντόρας Δούμα, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική, όπου και παραμένει μέχρι και σήμερα.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Παρασκευής (21/02) μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πολύ καλός της φίλος και ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας ανέφερε τις εξελίξεις στην υγεία της Μάρθας Καραγιάννη.

«Η Μάρθα Καραγιάννη είχε πυρετό 1,5 μέρα.. Μου τηλεφώνησε πριν λίγες ημέρες η Ντόρα Δούμα και μου είπε ότι η Μάρθα είχε πυρετό, έχει πόνο στη δεξιά κοιλία και μια τάση για πυρετό…Της είπα να πάρει ένα αντιπυρετικό. Ο πυρετός δεν έπεφτε αλλά δεν ήταν ένας ανησυχητικός πυρετός. Όταν όμως έχουμε κάποια ηλικία πρέπει να προσέχουμε. Είπαμε λοιπόν ότι πρέπει να μπούμε σε κάποια κλινική. Επέλεξε η Ντόρα Δούμε που είναι ο φύλακας άγγελός της και τη μεταφέραμε σε μια ιδιωτική κλινική. Κάναμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.. και σε λίγες μέρες ο πυρετός έπεσε. Έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και τελικά βγήκε η διάγνωση. Η διάγνωση είναι χολοκυστίτιδα, μια φλεγμονή της χολής…. Αυτή η φλεγμονή θεραπεύεται με φαρμακευτική αγωγή» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σούρας.
Η κατάσταση της υγείας της ηθοποιού βαίνει καλώς και σύμφωνα με τον Δημήτρη Σούρα, η Μάρθα Καραγιάννη βρίσκεται σε άριστα ιατρικά χέρια και κάθε μέρα ρωτάει πότε θα γυρίσει στο σπίτι της.

Στη συνέχεια μίλησε και η ίδια η Μάρθα Καραγιάννη σε τηλεφωνική επικοινωνία «Καλημέρα, σας ευχαριστώ πολύ» είπε η αγαπημένη ηθοποιός, απαντώντας στις ευχές για περαστικά, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε η καλή της φίλη Ντόρα Δούμα.

Δείτε τι είπε για την αγαπημένη ηθοποιό στη Gallery:

martha-karagianni4.jpg

Σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες, η αγαπημένη ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη.

Η αγαπημένη ηθοποιός χρειάστηκε να νοσηλευτεί εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που την ταλαιπωρεί.

Σύμφωνα με τον ψυχίατρο και πολύ καλό φίλο της ηθοποιού, Δημήτρη Σούρα, τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση χολής.

«Πάμε για χειρουργείο, άμεσα. Αφαίρεση της χολής» είπε ο κ. Σούρας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. αλλά πρέπει να κάνει και αυτό το χειρουργείο για να αφαιρεθεί η χολή και να τελειώσει αυτή η ιστορία. Οπότε από αύριο μέχρι τη Δευτέρα θα έχει γίνει το χειρουργείο» τόνισε.

Όπως, είπε η Μάρθα Καραγιάννη είναι δυνατή και ανυπομονεί να γυρίσει στο σπίτι της.

Η αγωνία για την υγεία της Μάρθας Καραγιάννη έρχεται να προστεθεί σε αυτή για τον καλό της φίλο και συμπρωταγωνιστή σε μερικές από τις καλύτερες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, Κώστα Βουτσά.

Ο Κώστας Βουτσάς συνεχίζει να δίνει την δική του μάχη στο νοσοκομείο «Αττικόν», όπου νοσηλεύεται για 15η ημέρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μετά από λοίμωξη του αναπνευστικού.

Πηγή:newsbomb.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours