Δολοφονία – Λουτράκι: Σοκάρουν οι εικόνες από το σπίτι, όπου έγινε η διπλή δολοφονία στο Λουτράκι 

Πριν από εννέα ημέρες, ήρθε στο φως της δημοσιότητας η σοκαριστική δολοφονία στο Λουτράκι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, η πόρτα δεν έχει ίχνη παραβίασης. Στην κουρτίνα υπάρχουν ίχνη αίματος, το ίδιο και στην τουαλέτα. Φαίνεται πως ο δράστης, πριν εξαφανιστεί μετέφερε τις σωρούς μέσα στο σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβαιώνονται επίσημα, υπάρχουν αποτυπώματα του βασικού υπόπτου του ανθρώπου από την Αλβανία.

Δείτε τις εικόνες:

Τα σπαρακτικά λόγια της κόρης της 43χρονης:

Η κόρη της 43χρονης Φωτεινής, που δολοφονήθηκε με τον σύντροφο της, τον 42χρονο φαρμακοποιό, έσπασε τη σιωπή της και μίλησε στο Mega, για όσα της είχε εκμυστηρευτεί η μητέρα της, για όσα φοβόταν, και για τον βίαιο -όπως λέει-πρώην σύντροφό της.

«Όντως απειλούσε. Τον φοβότανε γενικότερα. Σίγουρα… της έχει σπάσει το χέρι στο παρελθόν και τέτοια. Ότι υπήρχαν αυτά, υπήρχαν, τώρα… υπήρχε φόβος. Δεν μίλαγε ποτέ η μαμά ήταν κλειστή».

Η 20χρονη ήταν ο μόνος άνθρωπος που ήξερε τον τρόπο που συμπεριφερόταν στην μητέρα της ο πρώην σύντροφός της.

«Ξέρω πάρα πολύ καλά ότι φοβότανε και είχε γνωρίσει έναν νέο άνθρωπο, ανθρώπινο είναι έτσι να προχωράμε όλοι την ζωή μας και λογικά δεν του άρεσε γιατί δεν ήταν αυτός. Είναι η μαμά μου, εγώ τον πόνο αυτόν μόνο που τον κάνω εικόνα φρικάρω. Ο τρόπος που έγινε το συγκεκριμένο, η συγκεκριμένη διαδικασία δηλαδή, είναι απάνθρωπο… δεν…».

Αυτός είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας

Ήταν τέλη της δεκαετίας του ’90, όταν σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» η Σβετλάνα άφησε την Οδησσό προκειμένου για να έρθει στην ηλιόλουστη Ελλάδα.

Ψάχνοντας έψαξε και έμαθε από την κοινότητα Ουκρανών του Λουτρακίου ότι στην παραλιακή πόλη υπάρχει μέλλον για μια νέα κοπέλα που θέλει να φτιάξει τη ζωή της. Άλλωστε εκείνα τα χρόνια στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης τα πράγματα ήταν ταραγμένα και δύσκολα. Και τα κατάφερε: παντρεύτηκε έναν Μυκονιάτη επιχειρηματία, έκανε οικογένεια, βρήκε καλή δουλειά.

Όλα αυτά μέχρι πριν από έναν χρόνο, όταν λίγο μετά τα 40 η Σβετλάνα, που πλέον είχε βαφτιστεί Φωτεινή, έπρεπε να αλλάξει και πάλι σελίδα μετά το διαζύγιο της.

Επέστρεψε λοιπόν στη δεύτερη πατρίδα της, όπως αποκαλούσε το Λουτράκι. Εκεί γνώρισε το μοιραίο πρόσωπο της ζωής της.

Τον αλβανικής καταγωγής Νίκο, ο οποίος τυφλωμένος από ανεξέλεγκτο πάθος και έρωτα δεν δέχτηκε ποτέ ότι εκείνη τον απέρριψε και δεν τον ήθελε πια. «Ή εμένα ή κανέναν…» της είπε ο 45χρονος και το εννοούσε. Με ένα τσεκούρι, που δεν βρέθηκε ποτέ, την κατακρεούργησε το Σάββατο 10 Οκτωβρίου.

Το χρονικό

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί, ο 45χρονος Αλβανός φέρεται ότι παρενοχλούσε συχνά τον τελευταίο καιρό την άτυχη γυναίκα και δεν αποδεχόταν για κανένα λόγο τον χωρισμό τους.

Η 43χρονη παλαιότερα ήταν παντρεμένη με γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου με τον οποίο έχει αποκτήσει και την 20χρονη σήμερα κόρη της. Αν και χωρισμένοι, λένε, όσοι την γνώριζαν, είχαν πολύ καλή σχέση και παρέμεινε οικονομικά ευκατάστατη και μετά το διαζύγιό της.

Το βράδυ της Δευτέρας, ολοκληρώθηκε το έργο της συγκέντρωσης στοιχείων ενώ οι αστυνομικοί περιμένουν τώρα και την ολοκλήρωση των εργαστηριακών ερευνών, προκειμένου να ταυτοποιήσουν τον δράστη καθώς το γενετικό του υλικό υπάρχει ήδη στην βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ.

Σήμερα, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του 42χρονου στο Άργος από όπου καταγόταν, ενώ η σορός της 43χρονης θα μεταφερθεί στη Μύκονο.

Τι είπε η φίλη της άτυχης 43χρονης:

«Ήταν πολύ καλή γυναίκα. Πολύ ήσυχη. Τη γνώριζα από παλιά, όταν είχε έρθει Λουτράκι. Μετά έφυγε και ξανάρθε. Ήταν πελάτισσα στο μαγαζί μου, μετά κάναμε παρέα. Ήταν ήσυχη, καλή, δεν έπινε, πάντα με τις συμβουλές της. Δεν μπορούσε κανείς να σκεφτεί κάτι τέτοιο», είπε η γυναίκα συγκλονισμένη.

«Δεν μιλούσε ποτέ για τα προσωπικά της. Ήταν πάντα μέσα στο χαμόγελο. Δεν μπορούσες να καταλάβεις ότι κάτι είχε. Πριν τρεις μέρες είχε έρθει στα γενέθλια μιας φίλης. Δεν καταλάβαμε κάτι διαφορετικό. Δεν την είχαν δει ποτέ με κάποιον άντρα», πρόσθεσε η ίδια.

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από το δολοφόνο

Η αστυνομία προσανατολίζεται στο ότι βασικός ύποπτος είναι ο πρώην σύντροφος της 43χρονης από την Ουκρανία. Ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών. Οι ελληνικές αρχές έχουν κλείσει τα σύνορα, προκειμένου να μην μπορέσει να διαφύγει στο εξωτερικό.

Την ίδια ώρα, οι αξιωματικοί της ασφάλειας Κορίνθου επικαλούνται πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο 45χρονος κρύβεται στην Αθήνα σε κάποιο διαμέρισμα και εξετάζουν το ενδεχόμενο κάποιος να τον βοήθησε να φύγει από το Λουτράκι μετά την άγρια δολοφονία. Η έρευνα, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δείχνει έγκλημα πάθους, ωστόσο η 43χρονη ποτέ δεν είχε καταγγείλει τον ύποπτο για βίαιη συμπεριφορά εναντίον της.

Πηγή:newsbomb.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours