Δραπετσώνα – Πτώση αυτοκινήτου: Νεκροί η μητέρα και ο αδερφός του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μαυρίκου (vid)

Νεκροί ανασύρθηκαν η μητέρα και ο αδερφός του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μαυρίκου από το ΙΧ που έπεσε στη θάλασσα στον Νέο Μώλο Δραπετσώνας .

Η μητέρα και ο αδελφός του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μαυρίκου ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιβάτες του αυτοκινήτου που έπεσε στη θάλασσα στον Νέο Μώλο Δραπετσώνας.

Οι σοροί δύο ατόμων, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, εντοπίστηκαν μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητο, που υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε το πρωί στη θάλασσα στο Νέο Μώλο Δραπετσώνας, σήμερα το μεσημέρι. Το όχημα εντοπίστηκε σε βάθος 30 μέτρων. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο επιβάτες, ήταν η μητέρα και ο αδελφός του Παναγιώτη Μαυρίκου, του δημοσιογράφου που το 2016 είχε βρει τραγικό θάνατο μέσα στο Porsche Kayenne που οδηγούσε και το οποίο είχε απανθρακωθεί στην Αττική οδό.

Υπενθυμίζεται ότι στις 06 Ιουνίου 2016, λίγο μετά τις 15.15, ο Παναγιώτης Μαυρίκος, εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη» συγκρούστηκε σε τοιχίο της Αττικής Οδού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, στο ύψος του Νέου Ηρακλείου, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να τυλιχτεί στις φλόγες. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που έσβησε τη φωτιά, αλλά ήταν αργά για τον οδηγό του οχήματος, ο οποίος ανασύρθηκε απανθρακωμένος.

Σε ότι αφορά το περιστατικό στη Δραπετσώνα, σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το newsit.gr, το αυτοκίνητο ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, και κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Μαρτυρίες επίσης αναφέρουν πως η οδηγός «κόλλησε» πίσω από φορτηγό προκειμένου να περάσει μαζί του τις μπάρες και να μπει στον χώρο, καθώς η είσοδος απαγορεύεται στο ευρύ κοινό, και στη συνέχεια έπεσε στην θάλασσα με ταχύτητα.

Πηγή: lifo.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours