ΕΛΛΑΔΑΝΕΑ

Αυτοκτονία στο κέντρο της Αθήνας: Αυτός είναι ο άνδρας που κρεμάστηκε στο Ωδείο Αθηνών με γραβάτα

Spread the love

Στη συμβολή των οδών Ρηγίλλης και Βασιλέως Γεωργίου, ένας άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος με τη γραβάτα του από τα κάγκελα του Ωδείου προκαλώντας, με τους περαστικούς να παθαίνουν σοκ.

Τα στοιχεία του αυτόχειρα έγιναν γνωστά. Πρόκειται για τον Γιάννο Παπαϊωάννου, μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή προσωπικότητα.

Ο Γιάννος Παπαϊωάννου γεννήθηκε στο Λούβρο όπου και πέρασε τα παιδικά του χρόνια, τελείωσε Λύκειο και Γυμνάσιο και εν συνεχεία σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο.

Η ζωή του ήταν μοιρασμένη μεταξύ Αθήνας και Ολυμπίας, ενώ είχε επηρεαστεί από το όραμα του Αντώνη Τρίτση για την τοπική αυτοδιοίκηση, στο γραφείο του οποίου υπηρέτησε για αρκετό χρονικό διάστημα.

Παντρεύτηκε και απόκτησε μία κόρη που μένει και ζει στην Αθήνα. Η μεγάλη του αγάπη ο πολιτισμός και οι τέχνες, μία κουλτούρα εναρμονισμένη και με το χώρο που επέλεξε για να την τελευταία πράξη του μονόπρακτου της ίδιας της ζωής του.

Το 2011 ως ειδικός σύμβουλος του τότε Δημάρχου Θύμιου Κοτζά ασχολείται με τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής και καταθέτει προτάσεις για την αναβάθμισή τους.

Πηγή: patrisnews.gr

Comment here

shares